Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el a lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a lányok a "csak szex kapcsolatot"?

Figyelt kérdés

Ha előtte a férfi elmondja hogy csak szexről szólna, és kölcsönös az egész, (mindkét fél laza kapcsolatot keres) akkor mi ezzel a baj?

27F

2016. júl. 29. 20:12
1 2 3 4 5
 1/43 Noren1989 ***** válasza:
17%

Mert ezt csak akkor viselik el, ha a pasinak közben van egy barátnője, s egyből teljesen korrekt lesz a dolog.

26/F

2016. júl. 29. 20:15
 2/43 anonim ***** válasza:
90%

Nem a lányok ítélik el, hanem őket ítélik el akkor, ha ők ezt látványosan nem ítélik el. :)

Remélem érthető :)

2016. júl. 29. 20:18
 3/43 anonim ***** válasza:
90%
Én elfogadom, ha valakinek ez működik, én viszont nem vagyok rá alkalmas, amíg ezt egy ezzel próbálkozó megérti, addig egy rossz szavam nincs hozzá, nem egymást keressük, pont.
2016. júl. 29. 20:26
 4/43 anonim ***** válasza:
44%
Ezzel amit itt leírtál én egyáltalán nem ítélem el.
2016. júl. 29. 20:35
 5/43 anonim ***** válasza:
78%

Akkor már egyszerűen veszek egy vibrátort. Legalább nem lesz olyan, hogy pocsék a szex, úgy csinálom, ahogy nekem jó.

Ez a csak szex tulajdonképpen azt jelenti, hogy inkább kur.vázna, de nincs rá pénze. Kösz, kihagyom.

2016. júl. 29. 20:35
 6/43 anonim ***** válasza:
41%
Ha kölcsönös akkor nincs baj 😃😃 miért ítélné el valaki saját tettét, ha minden szereplő jónak ítéli meg? Nem vágom.. mi a kérdés?
2016. júl. 29. 20:38
 7/43 Noren1989 ***** válasza:
7%
Látom, sok a női válaszoló...
2016. júl. 29. 21:01
 8/43 anonim ***** válasza:
85%

Én lány vagyok, de számomra semmilyen irányból nem működő/elfogadható ez a szexkapcsolatosdi... Nekem szerelem, bizalom, vonzalom, egyfajta kötelék kell a szexhez, enélkül nem megy, ezt pedig egy párkapcsolat tudja nyújtani. Egyszóval számomra a szex az csak párkapcsolaton belül létezik.

Szerintem megalázó, hogy egy pasi konkrétan csak arra használ, hogy ürítsen belém.. Többet nem akar, de azért néha "felpróbálna".. Magyarul szexelni akar és hogy ne kelljen fizetős k*rvához mennie, jön hozzám, hisz tudja h nálam ingyen is megkapja. Hát köszi, de nem. Felnőtt ember vagyok, tudom magam kontrollálni, ha épp nincs kapcsolatom és többre tartom magam ennél, hogy valakivel néha összejárjak dugni. Dehát mindenki más..

2016. júl. 29. 21:10
 9/43 anonim ***** válasza:
75%

Én is nő vagyok, de akkor az előző ellenvéleményét hagy fogalmazzam meg.

Külön két dolog egy olyan csak szex kapcsolat ami két vadidegen közt alakul ki, vagy az amikor ismerőssel történik ugyanez. Az előbbi számomra érthetetlen és megmagyarázhatatlan, az utóbbi ellenben ha a két fél ugyanolyan feltételekkel indul neki, és egyik sem vágyik kvázi párkapcsolatra, miért ne működhetne a szex? Miért ne lehetne jól éreznie magát két felnőtt embernek, minden elköteleződés vagy érzelmi kötődés nélkül, ellenben nyílt tiszta lapokkal?

Megalázónak nem nevezném, ha igen akkor épp olyan megalázó lehet a férfinak is és a nőnek is. Nem a másik kihasználásáról szól a dolog azaz de, de érted...

Egyébként a közt is különbséget kell tenni hogy valaki ezt hobbi szinten űzi és 2 naponta más és más emberekkel van együtt, mert nyilván az számomra sem elfogadható.

2016. júl. 29. 21:24
 10/43 anonim ***** válasza:
76%
Én egyszer kérleltem egy fiút, hogy legyen a szeretőm, de neki elvei voltak :D
2016. júl. 29. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!