Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a lányok a "csak szex kapcsolatot"?
Ha előtte a férfi elmondja hogy csak szexről szólna, és kölcsönös az egész, (mindkét fél laza kapcsolatot keres) akkor mi ezzel a baj?
27F
A nők és férfiak nemi hormontermelődése alapvetően más. Én egy nagyon érzelmes, romantikus alkatú férfi vagyok, de nekem is alapvetően férfi nemi hormonjaim vannak. (Alapvetően, nyilván, hiszen minden nőben van ffi nemi hormon, és minden ffiban van női nemi hormon is.)
A nők előszeretettel hivatkoznak az eltérő nemi hormonjaikra, hogy "értsd meg, Géza, épp most mensizek, ezért vagyok e napokban különösen szeszélyes".
Érdekes mód a nők többsége ellenben utána se olvas, de a férfiaktól se érdeklődik arról, a férfiakra milyen hatást vált ki a férfi nemi hormon. A legtöbb nőt csak a saját nemi hormonjai érdeklik, elvárják, h azt megértsük.
De ha férfihormonról van szó, akkor "ejnyje, azok a mocskos férfiak...!", meg se vizsgálják az okokat, és hogy egyáltalán miről van szó. Ugyanis létezik korrekt féri és csaló férfi, ahogy nőben is van mindkét féle. De ez nem pusztán és nem kifejezetten nemi hormonnal függ össze!
Nos, ilyet vált ki a férfi nemi hormon: nálunk létezik romantikus párkapcsolat, a szex is velejárója nyilván;
valamint létezik pusztán testi kapcsolat a férfiak számára, érzelmek nélkül;
- e kettő fajta esetet élesen el tudjuk különíteni egymástól, mert az utóbbi fajtára amkor nekünk, férfiaknak szükségünk van, az puszta hormonális okokból bekövetkező biológiai szükséglet, de persze egy lovagias férfi ilyen esetben is ügyel a nő testi kielégülésére is, nem csak a sajátjára.
Párkapcsolatban meg a kölcsönös érzelmekre is ügyelek.
"A lányok nagyon ritkán keresnek csak szexpartnert,"
A valóságban minden ciklusuk 12-edik napja körül, jóformán 13x egy évben!
Ez neked miért ritka?
""A lányok nagyon ritkán keresnek csak szexpartnert,"
A valóságban minden ciklusuk 12-edik napja körül, jóformán 13x egy évben!"
Ez neked milyen logika alapján jött ki?
31 éves vagyok, de egyszer sem vágytam csak szexkapcsolatra, és soha nem is volt, pedig próbálkozók voltak és most is akadnak, de nálam a szex érzelmi alapon működik, még a fantáziálgatós verzió is. Ha nincs kivel, évekig is bírom, nem érzem hiányát. Ha te csak ribikbe botlasz, az a te hibád...
Természetesen nem minden nő működik így, ahogyan én, és van olyan is, aki alkalmas szexkapcsolatra, mert nem mindenkinek kell az érzelmi kötődés.
Én nem ítélem el, felőlem mindenki azt csinál, amit akar, de személy szerint én nem vágyom ilyen kapcsolatra. Tehát ha nekem mondaná egy férfi, hogy csak szexet akar, megmondanám, hogy bocs, de keress mást, nem én vagyok a te embered.
Te viszont azt írtad, hogy mindkét fél laza kapcsolatot akar - na hát ott viszont tuti nem fogja elítélni a lány a fiút! Hiszen mindketten ugyanazt akarják, nemde? Az meg miért érdekel, hogyha egy kívülálló elítél emiatt? Ne törődj velük!
30N
Ezeknek a ciklusos hormonos dolgoknak némi kis alapja ugyan van, de azért ne kavarodjon meg senki.
Ennyire nem befolyásolják az emberi ítélőképességet. Ha valaki ilyen kapcsolatra adja a fejét, az nem amiatt van, mert "Jajj, most teherbe tudnék esni, akkor uccu neki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!