Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért tagadják le, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tagadják le, hogy rendszeresen próbálkoznak náluk férfiak, csak elutasítják őket?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 15:42
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
És a leszólításba bele kellene számolni a részeg csövest meg az aprópénzt kéregetőket is?
2016. júl. 29. 19:27
 42/48 A kérdező kommentje:
Természetesen a tarhálókat sem számolom bele, mert nem ismerkedés céljából szólítanak le. Szerintem így is bőven megvan annyi, amennyit írtam, csak a nagy részük nem tetszik nektek, így nem számít.
2016. júl. 29. 19:38
 43/48 anonim ***** válasza:

"#31 A kövér, nagyorrú, ronda, zsíros hajú nőknél is szoktak próbálkozni, legfeljebb valamivel ritkábban, mint a szépeknél. Vannak lány barátaim, szépek is, csúnyák is, és mindnyájuknál próbálkoznak néha."

Figyelj, én egy kövér nő vagyok, aki szeretne lefogyni, de különböző csont- és gerincbetegségek miatt majdnem az összes sporttól el vagyok tiltva, a heti 3 féle gyógytorna meg nem sokat fogyaszt. Hadd tudjam már jobban a dolgot. Azt vettem észre ezen az oldalon - és ezt most tényleg nem azért mondom, mert nő vagyok -,hogy itt mindkét nem szidja a másikat ugyanúgy, de csak a férfiak hiszik azt, hogy tudják milyen nőnek lenni. Legalábbis nagy számban. (Egy-két kivételes kérdés, amit linkeltek nem sok.) Itt csak a férfiak mondják meg, hogy a nőknek milyen az élete.

A válaszod másik felére:

nem szeretem ezt, hogy sok ilyen-olyan barátom van. Nekem is sok barátom van. De ez olyan, mint amikor az egyetemekkel kapcsolatos kérdésnél valaki azért szidja a BTK-sokat, mert 1 db ismerőse oda jár, és ő mondta. Mindenkinek van unokatestvére, 1-2 ismerőse, aki jár valahova, akkor most mindenki mindent tud? Nekem pont úgy alakult, hogy sok olyan embert ismerek, aki legalább bizonyos szinten színjátszást tanult, színjátszó versenyeket nyert országosan, vagy a Színművészetire jár. Mégse mondom meg, milyen az élete a színészeknek.

Alapból ezt a megmondóemberséget nem tudom. Jó lenne, ha a világ ilyen könnyű lenne, hogy valaki elmeséli, mi hogy van, és akkor kapásból tudom is. Én pl. alapszakon magyar szakra jártam, de mesterszakon szétváltunk nyelvészetre és irodalomra. Ugyanabban az épületben vagyunk, mégse lenne pofám megmondani, hogy de nekik ezért vagy azért könnyebb, hiába töltöm le a tanegységlistájukat, meg nézek utána, kik a tanáraik. Nem igaz, hogy ezt el kell neked magyarázni.

Még egy dolog: sok lánybarátod van. Ez alapból olyan állítás, hogy vagy így van, vagy nem. Nem gonoszkodni akarok, de honnan veszed, hogy mindent elmondanak neked? MI van, ha előtted tagadnak le bizonyos embereket, mert éppen veled akarják megbeszélni? Nekem is vannak fiúbarátaim, de csak az egyik feminin annyira, hogy pasikról beszéljek neki, de neki se teszem (egyik közös barátnőnk igen). Ha pl. őt kérdeznéd rólam, ő lehet, hogy azt mondaná, hogy egyáltalán nem is pasizom. Mert nem szoktam neki elmondani. Most komolyan fel se merül benned, hogy nem vagy a legjobb barátjuk?

2016. júl. 29. 19:39
 44/48 anonim ***** válasza:
31-es vagyok ismét: most látom, a 2. mondatodat félreolvastam, így ebben nem volt igazam. De azt továbbra is tartom, hogy a te pár állítólagos barátod nem mérvadó. Az én szakomra 2 elég feminin srác jár (egyik meleg is). Most akkor levonom a következtetés: a nyelvészek mind melegek?
2016. júl. 29. 19:41
 45/48 anonim ***** válasza:

Még erre egy utolsó gondolat:

"neten ismeretlenül "ráírás""

Hol? Itt a GyK-n? Azt se látod, ki vagyok. ha írsz nekem, az többnyire véletlenszerű, csak reméled, hogy nem egy fogatlan Hókuszpók vagyok, aki titoban egy 60 éves pasi.

A Facebookon? Igen, ott már jelölt be pasi, mint írtam, köszönni se tudott. De az én FB-omon mindent csak az ismerősök látnak, a profilképemet is azt hiszem, csak látják, nem tudják kinagyítani. Ugye nem kell elhinnem, hogy ez tényleg nekem szól? Na meg mind tudjuk: a FB-on mindenkinek csinos képe van. Nekem is olyan képem van, amin nem látszom kövérnek, ergo nem nekem udvarol, hanem a képnek, ami 2000 kattintás után végre sikerült egyetlen jó képként.

Amúgy nem arról van szó, hogy azt tagadjuk, hogy valaha bárki udvarolt volna: én említettem is 2 pasit, aki élőben udvarolt. (És az egyiket nem is utasítottam el.) Sőt, biztos vannak nők, akiknek több férfi udvarolt. És biztos van néhány álszent nő is, aki tagad. De az, hogy még a rondáknak is udvarolnak, meg hogy MENNYI udvarol (minden hónapban egy pasi, meg nem tudom, miket szoktatok mondani), az olyan túlzás, hogy miért ne érdemelnétek meg válaszként egy másik túlzást? Csak nektek szabad túlozni meg igaztalan dolgokat állítani? Ráadásul ti csak feltételezitek.

2016. júl. 29. 19:46
 46/48 anonim ***** válasza:
90%
Hát, én nem hiszem, hogy olyan rossz nő lennék, mégsincs meg a kérdező által gondolt statisztika. Hétköznap reggel elindulok munkába, céges busszal járok, ahol az a busz felvesz, más cégekhez is mennek buszok, mások is várakoznak, a kollégáimon kívül eddig március óta (azóta járok innen) 2-en szólítottak le reggel várakozás közben, egy nénike, aki valami vallási felekezethez akart téríteni, a másik egy bácsika, aki aprópénzt kéregetett, ki tudja, mire. De például a többi céghez járó szintén ott várakozók közül senki, pedig idő és alkalom is lenne, míg jönnek a buszok. A munkahelyemen dolgozom, kb. este fél 6 körül vagyok újból azon a csomóponton, ahonnan indulunk a busszal, ugyancsak nincsenek leszólítások a kéregetőkön és szórólapozókon kívül, még a BKK ellenőrök sem mindig figyelik a felmutatott bérletet, ha éppen arra megyek tovább. Itt többnyire olyan "kedves" üzeneteket szoktam kapni pasiktól, hogy dögöljek meg (tisztelet a kivételnek). A Facebookon meg van, hogy csak hónapokkal később kapok meg egy levelet, ha nem ismerősöm ír. Ha valaki bejelöl (ez sem gyakori), én szoktam kérdezni, hogy ismerjük-e egymást valahonnan. Fent vagyok egy társkeresőn. Napi szinten fél tucatnyi automata rendszerüzenetet kapok, hogy XY beszélgetni szeretne, de ők valószínűleg azt sem tudják, hogy kaptam ilyen üzenetet róluk. Mostanában nincs túl sok energiám esténként idegenekkel csevegni, így nem sok időt tartózkodom ezen a társkeresőn. Egy ember van ezen az oldalon, akivel tartósan el tudtam eddig beszélgetni, és nem tűnik hülyének vagy élhetetlennek.
2016. júl. 29. 20:07
 47/48 anonim ***** válasza:
Nálam nem próbálkozik senki. Mondjuk én nem is keresek senkit, mert aszexuális vagyok. Szóval még jó is. :)
2016. júl. 30. 00:45
 48/48 anonim ***** válasza:
Mert így van. Én speciel nem letagadom, hanem tényleg nem próbálkoznak... jó, füttögő munkások meg részeg csövesek igen... rajtuk kívül életemben 2 pasas próbálkozott (most azt aláírom, hogy azt nem veszem észre, ha vki odamegy megkérdezni az időt, és aztán elsunnyog, hogy az akart tőlem volna vmit". Jó, valószínűleg én számítok nőnek sokak szerint, mert kövér vagyok (de nem csúnya az arcom, tudok az alkatomhoz öltözködni és a külsőm többi területén kifejezetten igényes vagyok)...
2016. júl. 30. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!