Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tagadják le, hogy rendszeresen próbálkoznak náluk férfiak, csak elutasítják őket?
Még egy, olyan is volt, aki nem értett abból, hogy "NEM", na, az ilyenekkel voltam valóban bunkó, mert rákényszerítettek, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kellett ehhez az eszköztárhoz nyúlnom 31 évem alatt.
Aki letagadja, azt nem tudom, miért teszi, de az ő dolga, engem hidegen hagy. De simán lehet, hogy csak te gondolod úgy, hogy tagadják sokan, mert nem gondolnád valakiről, hogy mondjuk valóban kevesen próbálkoznak nála, mert nem olyannak látszik. Engem 19 évesen vettek először észre főiskolás koromban, akkor még tapasztalatlan voltam, miközben volt olyan a középiskolai ballagó osztályomban, aki már az esküvőjére készült az érettségi után.
Hát én elutasítom, csak hogy meglegyen az örömötök, remélem erre a vallomásra most elélvez néhány pasi.
Nem érzem úgy, hogy ismerkednem kéne akárkivel is, amikor van barátom.
Tudom fura lesz ez nektek és szívbemarkoló, de nem fogom megcsalni senki kedvéért se!
És köszönöm szépen, de nem kell tudnotok nálam jobban a dolgaimat!
Valószínűleg majdnem egész nap a farkammal "játszanék". xD
Az lenne a legérdekesebb benne, hogy végre megtudhatnám, hogy milyen érzés az orgazmus egy férfinak.
Ha tél lenne, akkor innék másfél liter forralt bort, és aztán mintákat pisilnék a hóba.
Ja, meg kipróbálnám, hogy milyen lehet férfiként biciklizni, mert most olyan nehéz elképzelni, hogy nem lennének útban a golyóim. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!