Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tagadják le, hogy rendszeresen próbálkoznak náluk férfiak, csak elutasítják őket?
Ha három évente egy pasi megszólít, az rendszeresnek számít?
Nem hiszitek el, hogy a nők 99%-a NEM tapasztal ilyet. Nem szólítják le őket naponta tízszer, hogy randira hívják.
A nagyon jó nőket se.
Elutasítani pedig mindenkinek jogában áll bárkit. Ehhez mindkét fél beleegyezése kell. Nem úgy működik, mint egy bolt, ahol kinézed, elveszed a polcról, és a tiéd. Ha ebbe nem tud valaki belenyugodni, az ne ismerkedjen. Soha. Senkivel.
És ha 67975468 nőt szólítottál le, nulla eredménnyel, akkor se ismerkedj. Nem neked való.
Ugyanezt tapasztalom, de nem tartom valószínűnek, hogy egy nő ide lefogja írni, hogy ő bizony letagadja.
Jó pár lány ismerősöm van egyedül és folyamatosan panaszkodnak, hogy senki sem próbálkozik náluk, nem kellenek senkinek és magányos macskás nőként fognak meghalni. Közben pedig folyamatosan próbálkoznak náluk... Közös ismerősök hívják őket randira és neten is kapják a felkéréseket.
A legviccesebb az, amikor pár közülük panaszkodott, hogy senkinek sem kell, másnap meg azért, mert mennyi gyökér próbálkozik be nála. Megkérdeztem, hogy most ez hogy van és jött egy eléggé tipikus válasz: Az mááás.
3 dolog tűnt fel:
- Sok lány nem számolja bele a dologba azokat a srácokat, akik nem az ideáljaik vagy nem érdekli őket. Próbálkozhat 100 béna srác és 1 jó, erre ők azt mondják, hogy 1 srác próbálkozott, senki más.
- Amelyik lány panaszkodik ilyenek miatt, az szeret panaszkodni. Azért tagadják a dolgot, mert így jöhet a panaszáradat.
- Sok lány szereti magát jobb fényben feltüntetni. Elesettebbnek, ártatlanabbnak és kedvesebbnek tűnik az a lány, aki azt állítja, hogy nem kell senkinek, mint aki azt, hogy hetente kikosaraz pár pasit.
(Ééés most jöhet azon nők lepontozása, akik magukra ismertek. A lepontozás mellett azért próbáljatok meg ellenérvet is írni, ha nem haladja meg képességeiteket. Vagy töröljétek ki azt a jó pár női ismerősöm a tér-idő kontinuumból, akikről fentebb írtam. Köszi!)
#24: Elolvastam őket. Vagy azt írta mindenki, hogy nem tesz ilyet vagy ez nincs így vagy mentegették magukat, hogy nem kell mindent elmondaniuk. Ezek közül melyik cáfolja a hozzászólásom?
Azt írtam, hogy ugyanezt tapasztalom, nem azt, hogy általános jelenség. Direkt nem azt írtam, mert tudtam, hogy a szokásos szöveg lesz, hogy mindenki aki általánosan ezt vagy azt tapasztal az egyik nemről, az egy másik bolygóról érkezett, mert sérti egyesek önérzetét és önkritikáját.
A barátaimat valóban megválaszthatom, meg is teszem. És nem ez a tulajdonságuk a mérvadó, ha számíthatok rájuk mindenben.
És direkt ISMERŐSÖKET írtam, nem barátokat. Őket kicsit nehezebb megválasztani, mert gyakorlatilag mindenki, akivel megismerkedsz, ismerős lesz. Aztán meg eldöntöd, hogy mi a folytatás. + közös baráti társaságokból sem zavarok el embereket, mert nem szimpatikusak.
De egészségedre, ha jobbá teszi a napod, hogy lepontozol! :D Azért az érv és ellenérv szavaknak nézz utána. Az előző részt kiegészíteném azzal, hogy aki lepontoz, legalább képes legyen az értő olvasásra. És köszönöm azoknak, akik az értelmes beszélgetés miatt jönnek fel és nem csak a fiú-lány cicaharc miatt.
Egy lehetséges ok lehet az is, hogy elfelejtik.
Így, hogy belegondoltam hirtelen nekem se jutott eszembe, hogy szoktak nálam próbálkozni (itt gyk-n, meg régen wowban is megtörtént párszor, hogy kaptam a "Szia! Van kedved ismerkedni?" kérdést), szóval simán rávágtam volna a nemet arra a kérdésre, hogy szoktak-e ismerkedési szándékkal közeledni a férfiak. Gondolom nem vagyok azzal egyedül, hogy az ilyen piti dolgok nem maradnak meg örök emlékként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!