Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tagadják le, hogy rendszeresen próbálkoznak náluk férfiak, csak elutasítják őket?
Szerintem egyébként ez a tagadás, ha nem is a legokosabb, de egyfajta válaszreakció, pont ugyanolyan túlzás, mint az, hogy a nőkért sorban állnak a pasik. Túlzásra túlzással válaszolnak, és amíg sok férfi azt hiszi, hogy nőnek lenni álom, és ezt hangoztatja, addig lesz is ilyen kompenzálás.
Másrészt: egy a gyakorikérdések.hu. Nem akarom leszólni az oldalt, hisz magam is használom, de tudva levő, hogy van egy réteg, aki gyakran jár ide, és sok időt tölt itt. Olyan férfiak csoportja, akiknek sose volt barátnőjük, és saját bevallásuk szerint is rondák. Érdekes, hogy ők azt hiszik, hogy a nők, akik egész nap itt ülnek, azok szép és sikeres nők. Fel se merült bennetek, hogy a "vonal másik végén lévő" nő ugyanúgy egy kövér, nagyorrú, ronda, zsíros hajú nő? Most persze túloztam, és mielőtt valaki beleköt: nem, nem minden ember ilyen itt. De ti azt hiszitek, topmodellekkel beszélgettek? Vagy Claudia Schiffer koptatja a billentyűzeten a műkörmeit? Ha ezen a színtéren egy nő azt állítja, nem udvarol neki senki, szerintem akár hihető is, hiszen a lúzer pasik mellett nyilván van itt egy sereg lúzer nő is.
Kérdező, szerinted a nőknél milyen gyakran és hányan próbálkoznak? Kategorizálhatsz nyugodtan, csak kíváncsi vagyok, hogy te hogyan képzeled ezt el, illetve te mit tekintesz próbálkozásnak?
Én az igazat mondom és írom, nem tagadok le semmit, nem hazudok, akár elhiszed, amit mondok, akár nem. De úgy érdekel, hogy te vajon reálisan látod ezt a helyzetet, vagy fantáziavilágban élsz, mint némelyek itt a GYK-n?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!