Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nagy baj lenne, hogy odafigyelek az egészségemre és rendszeresen járok konditerembe?
Megismerkedtem egy lánnyal és egyre többet beszélgettünk és amikor elmondtam neki, hogy hetente 3x járok konditerembe és odafigyelek a táplálkozásomra, stb, akkor kijelentette, hogy ő nem akar egy "gyúróssal" járni és az előző barátja is gyúrt és bunkó volt, meg agresszív és maradjunk csak barátok.
Ezt nem értem, mert látott már személyesen is és hetekig beszélgettünk. Rendszeresen ő keresett, sms-t írt éjjel, felhívott, de most meg annyi lett. Nem vagyok izomagyú bunkó kidobó stílus. 178 magas és 80 kg. Nem mindenem az edzés, de szeretem.
Csak most jött fel ez a dolog és ez ennyire befolyásolja, mert volt egy rossz tapasztalata? 26/f
rossz tapasztalata van...sok gyúrós tényleg gyökér...
nekem az egyik haverom régen versenyre is járt, szóval elég jól kigyúrta magát...azt tenyerén hordozza a barátnőjét, tök rendes srác!
csak ez a csaj az exe alapján elkönyvelt, "bunkó gyúrósnak"...
23F
100-ból 95 lányt ez nem érdekli. Neked is kicsivel több lánnyal kéne ismerkedned, hogy lásd az átlagokat.
20 éves korom óta járok edzőterembe heti két alkalommal és ezt általában már az első randin felhozom. Soha egy lány nem volt még aki erre bármi rosszat mondott volna, pedig valószínűleg már 50-nél több lánynak mondtam ezt randikon.
23/F
Az én exem is kondizott, sőt ott szedett fel, de egyáltalán nem volt kidobó alkat. Nagyon magas volt és a kondizással épített szélesebb vállat, de inkább szálkás volt, mint kétajtós szekrény. Nekem mondjuk nagyon tetszett, de egy kis pocakkal ugyanúgy szerettem volna... És emellett bunkó, rosszindulatú és agresszív is lett, megütött.
Állandóan a tükörben bámulta magát és kérdezgette tőlem, hogy egyforma-e mindkét oldala és jól néz-e ki, de nem azért mert nekem akart tetszeni, hanem másoknak megfelelni és önmagának megveregetni a vállát, hogy igenis jó pasi vagyok.
Ha hívtam sehova nem jött velem, mert az edzés az kihagyhatatlan heti több napon, utána meg fáradt és izomláza van, úgyhogy a maradék időben aludt vagy gépezett. Futni sose jött el velem, a fent említett okokból.
Úgyhogy aki még nagyobb darab arról sejtem, hogy vagy egészségtelen szereket használ vagy még többet kell majd nélkülöznöm a személyét, hogy építhesse a testét, miközben eltávolodunk egymástól.
Úgyhogy hidd el nem biztos hogy előítélet meg sértés áll emögött, valószínűleg én sem kezdenék komoly kapcsolatot kondissal többet. Szexkapcsolat oké.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!