Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nagy baj lenne, hogy odafigyelek az egészségemre és rendszeresen járok konditerembe?
Megismerkedtem egy lánnyal és egyre többet beszélgettünk és amikor elmondtam neki, hogy hetente 3x járok konditerembe és odafigyelek a táplálkozásomra, stb, akkor kijelentette, hogy ő nem akar egy "gyúróssal" járni és az előző barátja is gyúrt és bunkó volt, meg agresszív és maradjunk csak barátok.
Ezt nem értem, mert látott már személyesen is és hetekig beszélgettünk. Rendszeresen ő keresett, sms-t írt éjjel, felhívott, de most meg annyi lett. Nem vagyok izomagyú bunkó kidobó stílus. 178 magas és 80 kg. Nem mindenem az edzés, de szeretem.
Csak most jött fel ez a dolog és ez ennyire befolyásolja, mert volt egy rossz tapasztalata? 26/f
Nem sok kérdés alatt látni ennyi szánalmas hozzászólást. :D
Kérdező, örülj, hogy megszabadultál ettől az élőlénytől, sajnos vészesen ostoba lehet...
Nem is hittem volna, hogy léteznek olyanok, akik az alapján offolnak valakit, hogy kondizik. Soha a büdös életben nem gondoltam volna, hogy léteznek ilyen szinten lévő emberek. Döbbenet. :D
Lehet lepontozni, még bóknak is veszem itt! ;)
11-el egyetértek, milyen szinten lehet az, aki a hobbija miatt könyvel el egy embert?
Ez abszurd, komolyan... most milyen lenne,ha azt mondanám nem jövök össze fogorvossal, mert az előző azt volt és megcsalt, biztos ő is megfog.
Alacsony iq és érzelmi intelligenciára vall, ne is bánd,hogy nem kellesz neki.
Egy igazi nő személyenként kezeli az embert. és hát sajnos a legtöbb létező nő olyan h összeáll a legocsmányabb legroszabb tuskóval mert hogy milyen menő biztonságot adó és elmondhass mindenkinek, csak hát a csávónak egyszer elszáll az agya és dobja a csajt. ebből a csaj már leszüri általánositva h hát akkor minden kigyurt férfi ilyen undoritó bunkó alak..
Legtöbb nő, tév hiedelmekben él, elitéli az olyat is akivel lehet hogy élete végéig eltudna lenni
Úristen. Még mindig vannak ennyire balta buta lányok. Na ne már. Mi ez az általánosítás?! Rossz tapasztalat és? Teljesen más emberről beszélünk.
Inkább örülne, hogy egy olyan emberbe botlott, aki tesz a saját egészségéért.
Ó.. Inkább hagyd ezt a lányt.
11-es, nem feltétlenül olyan logikátlan dolog valakit gyúrás miatt offolni.
Nyilván nem a kérdezőre gondolok, mert leírta, hogy nem testépítő, hanem csak szereti csinálni.
De egy testépítővel tényleg nem olyan egyszerű az élet. Edzést, kajálást nem fog kihagyni a Jóisten kedvéért sem, nemhogy a barátnőjéért, és ezt sokan nem akarják tolerálni.
Logikus döntés amit a lány tett. A "gyúrósok" kinézetsportot űznek,ami eleve feltételez egy túl nagy egót és egy exhibicionista természetet. Plusz nagy részük azért gyúr hogy az izmozásával megfélemlítsen másokat és mindenkinek beszóljon ,verekedést provokáljon. Jó oké 100ból 10 nem..de aki megégette magát többször is az nem ér rá kisérletezgetni.
Igazából nem értem a bánatot,mert a lányok nagyobb része meg kinézetre megy ,szóval a gyúrósság előny náluk.Ott kell próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!