Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem jon ossze egy normalis kapcsolat?
Figyelt kérdés
22 eves vagyok szertenek mar vegre egy komoly kapcsolatot ,de mindig csak a komolytalan,ringyo lanyok talalnak meg. Legutobb is egy hetig tartott a kapcsolatom mert azt a hisztis pi csat nem lehetett elviselni. Fozni nem tudott,ha kajat rendeltem nem volt jo,takaritani nem takaritott ,mosogatni is nekem kellett volna szerinte. Na korulbelul ezen szintu lanyok talalnak meg. Pedig nem az a h*lye barom vagyok. Rendes munkahelyem van,jo fizetessel ,igenyes vagyok magamra es a kornyezetemre is. Nem ertem,hogy miert nem talalok egy normalis lanyt...2016. júl. 28. 14:26
11/12 anonim válasza:
Ha neked nincsenek komplexusaid es lelki problemaid akkor senkinek :D
12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a diagnozist doktorúr/nő!
2016. júl. 29. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!