Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem jon ossze egy rendes kapcsolat?
Figyelt kérdés
25 eves lany vagyok es mar 4 eve nincs rendes kapcsolatom. Mindig megismerkedek valami lehetetlen alakkal, vagy gyerekes vagy gyogyszerfüggő skizofrén. Azert rossz latni hogy a kornyezetemben mindenkinek van parja, ferje, gyereke...2016. júl. 28. 13:33
2/12 Igen, én vagyok! :) válasza:
Tudod, ha sorra ugyanolyan embereket fogsz ki, akkor magadban kell keresned a titok nyitját.
3/12 anonim válasza:
Ahh én is kapcsolatot szeretnék, de folyton ha találok valakit csak szexet akar :/ itt is rengeteg lány csak szexet akar ami engem nagyon nem érdekel.
4/12 anonim válasza:
Jó a kérdés, az a baj hogy senkire sincs ráírva, hogy milyen... : /
Sok norma arcól vagy annak tűnőről csak később derül ki, hogy valami első fázisú nem normális, pszichopata vagy stb. tényleg nehéz kiszűrni.
Sok mindent nem lehet tenni, ismerkedni kell minél többet, ahol csak lehet, aki meg már az elején labilisnek tűnik arra nem kell időt pazarolni.
Fel a fejjel :)
5/12 anonim válasza:
Mert a normális férfiak nem érdekelnek.
6/12 anonim válasza:
Mert iPhone-od van, és pesti vagy, akinek tökéletes kész pasi kell. Én ezt annyira tudom. Milyen jó hogy itt voltam, és megtudtam válaszolni a kérdésed.
7/12 Noren1989 válasza:
Rosszul választasz. Talán előtte meg kellene ismerni a fickókat.
26/F
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, biztos bennem is van valami hiba...Ja es altalaban ha megismerkedek valakivel, akkor par randi utan megkapom, hogy en tul rendes lany vagyok. Nem tudok kibujni a borombol ha 25 evig rendes voltam ezutan is rendes leszek.
2016. júl. 28. 14:17
9/12 anonim válasza:
Én a túl jó bagyok hozzá-t kapom meg sorra, meg hogy jobbat érdmelesz.
Zsinorban már 3 szor.
Valamit elszúrok. Kezdem azt hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!