Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a vékony pasikról az ágyban?
Vékony vagyok ... meglehetősen szeretni szokták amit az ágyban művelek ;-) Engem vonzanak a teltebb, nőies lányok, de számtalan elutasítást kaptam már tőlük az alkatom miatt.
Viszont volt egy házaspár akikhez alkalmanként beugrottam harmadiknak, ott asszonyka meglehetősen telt volt, a férje pedig pocakos kicsit. Azért szerették ha mentem, mert volt egy pár póz, amit ketten az alkatuk miatt nem tudtak kivitelezni, velem viszont ment.
Oké... Ezen most felnevettem. :D
23/F
Szerintem teljesen normális, hogy ilyen 20-on éves korban a srác még vékonyka, de senki nem fogja azt gondolni, hogy hogy néztek ki egymás mellett! Ne aggódj! :)
Ja, bíztatásként mondom, hogy amikor egy éve összejöttünk a barátommal, akkor 63 kg volt, most pedig 73. Sokat főzök neki :)
21L
én 70 kiló vagyok a parom pedig 60.
sosem volt dagi baratom.
pedig telt no vagyok nagy fenekkel.
de en imadom a parom testet, foleg a hatat es a hasat:)
szerintem egy ferfinek nem all jol a ducisag az noies inkabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!