Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a véleményetek a vékony pasikról?
Úgy értem, hogy szexinek tartjátok, vagy visszataszító, esetleg a kettő között, vagy függ-e vmitől, stb...
mert én vékonynak tartom magam, meg ősök is folyton mondogatják hogy de megnyúltam (mert kisgyerekként duci voltam), pedig nem vagyok olyan égimeszelő magasságú (182 cm körül)
16/f
Hát inkább vékony, mint "kigyúrt". Ha van természetes izomzata, az jó. De azt nem szeretem, amin látszik (mert látszik), hogy emiatt direkt heti 5< órát tölt konditeremben az illető.
Szóval szerintem nem gond.
23L
nekem tipikusan eseteim a vékonyabb(inkább szálkás) magas srácok, és sok lány van így ezzel, ne aggódj =) ha mégse vagy esetleg megelégedve ezzel, akkor sportolj és egy kevés izmot szedj fel, de ne vidd túlzásba, mert az sokszor undorítóbb, mint egy vékonyka srác.
19/l
Énis pasi vagyok de szerintem inkább egy erősebb izmosabb mint egy vékonyka nádszál! a nők többsége szereti magát biztonságban érezni és itt mindenre gondolok hiszen egy szeles októberi délután nincs is romantikusabb mikor a csajod elé állsz és összebújtok hogy megóvd őt a széltől
ez az én véleményem!
12:42
Igen, azt már megfigyeltem, hogy az ilyen srácok mindig a biztonságérzetre fogják, hogy egyszerűen hiúk. Nem szimpatikus. Ezért nem is tetszenek. Első voltam.
1.nem gyúrok és nem is vagyok izmos, de nem baj, mert így érzem jól magam
2.úgy tudom, hogy a csajoknak a fiúk személyisége SOKKAL fontosabb mint a külsejük - javítsatok ki ha rosszul tudom
3. halvány fogalmam sincs, hány kiló vagyok...fél éve nem mértem, mert nincs mérlegünk
4.én is összebújhatok ha b.nőmmel (ha lenne) hogy megóvjam a széltől, ehhez nem kell izom
örülök neki,hogy akad még olyan,aki nem arra hajt,hogy gyúrjon,és izmos legyen-nekem személy szerint nagyon nagyon nem tetszenek az izmok.
ha rajtam múlik,akkor egy fiú legyen vékony,vagy pedig kicsit macis :) csak ne izmos...
szóval nyugi,sok lánynak,pl. nekem is bejön a vékonyság :) persze egészséges határokon belül..azért a csontvázak már nem szépek,és nem is egészségesek.Ha a 183 centihez vagy legalább ~65 kiló,akkor nincs gáz (lehet több is,ismerek én 185/75 körüli fiúkat is,és őket is kifejezetten vékonynak mondanám-testalkatfüggő).A kevesebb az már cinkes,mert ott lehet hogy valami gond van (egyik barátnöm 170/alig 50 kg,pedig egész nap eszik,és valami emésztési problémái vannak..:S).
Na remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!