Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi a véleményetek a vékony pasikról?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy szexinek tartjátok, vagy visszataszító, esetleg a kettő között, vagy függ-e vmitől, stb...

mert én vékonynak tartom magam, meg ősök is folyton mondogatják hogy de megnyúltam (mert kisgyerekként duci voltam), pedig nem vagyok olyan égimeszelő magasságú (182 cm körül)

16/f

2010. márc. 27. 12:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát nekem pont a vékonyabb fiúk az eseteim, és csak a csontvázféléket nem tartom elfogadhatóaknak. Mostanában egyébként is egyre több lánynak jönnek be a sovány pasik :)

19/L

2010. ápr. 4. 19:29
 12/19 anonim ***** válasza:

nem tudom, csak én vagyok-e annyira maradi, de itt mindenkinek bejönnek a vékony, szálkás fiúk..

Hát nekem nem...

Legyen erős! Egy férfi legyen erős!

Legyen rajta izom, persze ne vigye túlzásba. Ha van rajt felesleg nem érdekel, nem érdekel hogy kockás-e a hasa.

Legyen határozott jelenség és erős legyen, nekem csak ennyi a fontos. Úgy jobban is érzi magát a bőrében és én is jobban tudok benne bízni.

18/l

2010. ápr. 7. 17:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Hmm, én is vékony srác vagyok, de annyira nem foglalkoztatott a kérdés.. De azért jó tudni ezeket a véleményeket.. :D

"Úgy jobban is érzi magát a bőrében és én is jobban tudok benne bízni." --> 17:09, Kérlek ne vedd kötekedésnek, de nem kigyúrtan én tökéletesen érzem magam a bőrömben, és szerintem nem vagyok kevésbé megbízható egy kigyúrt srác... De végül is rendben van, mert úgy tűnik kell a lányoknak mind2 típus :D

16/f

2010. ápr. 7. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Azé jó ha van rajta egy kis izom,hogy ha kell megtudjon védeni adott esetben...,az gáz,ha egy lánynál is vékonyabb..,no meg nem is férfias!!
2010. ápr. 7. 17:50
 15/19 anonim ***** válasza:
*kigyúrt srácnál (bocsi, elírtam)
2010. ápr. 7. 17:51
 16/19 anonim válasza:

nekem van barátom.és ő nem mondhatnám h vékony de nem is kövér,és nem is alacsony:D szóval "erős":D

nekem végülis tetszenek a vékony fiúk..bár attól függ h milyen vékony.de vannak kivételek h ha valami megfog benne akkor teljesen mindegy.(:

2010. ápr. 7. 18:44
 17/19 A kérdező kommentje:
akit érdekel, az kaphat valami képet (de csak csaj persze XD)
2010. ápr. 7. 19:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Vékony mint dagi
2010. ápr. 7. 19:34
 19/19 anonim ***** válasza:

szerintem inkább a fellépés, a jellem a fontos, nem pedig a testtömegindex!

a balhés szitukat kerülni kell, nem kell arcoskodni, nem kell tűsarkús plázacicát választani, aki után mindenki a száját nyalja, és akkor nem lesz gond!

ha ismered a határaid, akkor mind1 hogy vékony vagy vagy épp kövér!

én se vagyok egy "díjbirkózó" így ezt bizton állítom!

2010. ápr. 8. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!