Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a véleményetek a vékony pasikról?
Úgy értem, hogy szexinek tartjátok, vagy visszataszító, esetleg a kettő között, vagy függ-e vmitől, stb...
mert én vékonynak tartom magam, meg ősök is folyton mondogatják hogy de megnyúltam (mert kisgyerekként duci voltam), pedig nem vagyok olyan égimeszelő magasságú (182 cm körül)
16/f
Hát nekem pont a vékonyabb fiúk az eseteim, és csak a csontvázféléket nem tartom elfogadhatóaknak. Mostanában egyébként is egyre több lánynak jönnek be a sovány pasik :)
19/L
nem tudom, csak én vagyok-e annyira maradi, de itt mindenkinek bejönnek a vékony, szálkás fiúk..
Hát nekem nem...
Legyen erős! Egy férfi legyen erős!
Legyen rajta izom, persze ne vigye túlzásba. Ha van rajt felesleg nem érdekel, nem érdekel hogy kockás-e a hasa.
Legyen határozott jelenség és erős legyen, nekem csak ennyi a fontos. Úgy jobban is érzi magát a bőrében és én is jobban tudok benne bízni.
18/l
Hmm, én is vékony srác vagyok, de annyira nem foglalkoztatott a kérdés.. De azért jó tudni ezeket a véleményeket.. :D
"Úgy jobban is érzi magát a bőrében és én is jobban tudok benne bízni." --> 17:09, Kérlek ne vedd kötekedésnek, de nem kigyúrtan én tökéletesen érzem magam a bőrömben, és szerintem nem vagyok kevésbé megbízható egy kigyúrt srác... De végül is rendben van, mert úgy tűnik kell a lányoknak mind2 típus :D
16/f
nekem van barátom.és ő nem mondhatnám h vékony de nem is kövér,és nem is alacsony:D szóval "erős":D
nekem végülis tetszenek a vékony fiúk..bár attól függ h milyen vékony.de vannak kivételek h ha valami megfog benne akkor teljesen mindegy.(:
szerintem inkább a fellépés, a jellem a fontos, nem pedig a testtömegindex!
a balhés szitukat kerülni kell, nem kell arcoskodni, nem kell tűsarkús plázacicát választani, aki után mindenki a száját nyalja, és akkor nem lesz gond!
ha ismered a határaid, akkor mind1 hogy vékony vagy vagy épp kövér!
én se vagyok egy "díjbirkózó" így ezt bizton állítom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!