Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem jon ossze egy normalis kapcsolat?
Mert amit te keresel azt takarito szolgalatnak hivjak. Ird be google a lakhelyeddel egyutt es meglesz a megoldas.
Normalis lanyt pedig azert nem talalsz mert nem sok van. Keresni kell. Tipp: amelyiknek elobb latod a pinajat mint hogy megutdod a nevet az nem a normalis fajta.
Miért hisztizik mindenki a gyk-n, hogy nincs pasija, vagy nője? A társkeresési problémák kategóriában 1 órán belül két ember írta ki ugyanezt a kérdést. 1 órája egy 25 éves csaj keresett itt pasit, most te keresek itt nőt.
Nekem sincs kapcsolatom, 11 éve vágynék rá, mert 25 éves és szűz vagyok, de én eltudom fogadni a magányt, ti meg zsennyegtek, mint a magyarok a trianoni békén. XD
Nézd, ha neked kinézetre a plázacsa stíl jön be, akkor azért ne nagyon csodálkozz, ha csupa olyat fogsz ki, aki belül is ilyen.
Válogassál a konszolidáltabban kinézők közt.
Szerintem.
Te találod meg mindig a rossz embereket.
Önismeretet kell tanulnod, hogy szükségleteidet-érzéseidet fel tudd ismerni, ezáltal jobban odafigyelhess céljaidra, utat találj a megvalósításra, hogy minden pillanatban önmagadat adhasd.
Innentől pedig mrgtalálod majd az utadat.. :)
Ajánlom tehát az önismereti, és kommunikációs könyveket, nameg az Első benyomás c.-t, ami segít, úgy szimpátiát kelteni másokban, hogy önmagadat adod :)
Utolso ,koszonom a kedvesseget ,de magammal nincs semmi problemam hala Istennek. En magamat adom mindig,nincsenek komplexusaim.
Magas,jokepu,jo megjelenesu kellemes tarsasag vagyok,legyen barmirol szo.
Szeretek flortolni es huzni a lanyok agyat,szeretem ha megvan a szikra.
Jo anyagi helyzettel rendelkezem,szeretem elvezni az eletet, a szep dolgokat.
Roviden bemutattam magam ezen a teren ,ennek fenyeben mondj valamit kerlek.
Akkor szerencsefaktor
Azt sem tudom elképzelni, hogy görcsösen akarnád, és ezért a jókat elijeszted, és csak a selejt marad, akit bevonzasz :/
Ezt azért kerüld el a jövőben :D
Más lehetőség nagxon nem marad :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!