Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon tényleg igaz?
Azt szokták mondani, hogy egy kapcsolat addig működik, amíg a nő jobban akarja a férfit, mint fordítva.
Az én eddigi hosszabb kapcsolataimban az történt, hogy idővel már nem szerettem a lányt, nem kívántam többé, de nem dobtam el őt, mert egyrészt semmi bajom nem volt velük, másrészt összehasonlíthatatlanul kevésbé kényelmetlen volt velük maradni, mint amilyen kényelmetlen dolog becsajozni(hazudozni, tenni a szépet, eljárni rendezvényekre, költeni blinkre a meghívásokra,stb.), szóval addig maradt meg a kapcsolat, míg hasonló kérdésekig nem jutott el a lány is maga és döntött a szakítás mellett.
Innen nézve igazolódik a fenti mondás.

A szerelem mindig elmúlik, és átveszi helyét a szeretet. A szerelem elmúltával is ugyanúgy tesznek a felek a kapcsolatért.
De te NEM TESZEL SEMMIT, csak elvagy mint a befőtt.
Egyébként egyáltalán tisztában vagy azzal, hogy mit jelent egy párkapcsolatban a nyílt és őszinte beszélgetés, ami a kapcsolat alapját jelenti?
Ha tudnád, akkor nem tartanád kivitelezhetetlennek az adott szituációt!
Azon is elgondolkodhatnál hogy sorozatban ugyanúgy ér véget a kapcsolatod, ugyanúgy érzel..stb., akkor talán ideje lenne változtatni ezen nem? Vagy a következő 10 kapcsolatodban is x idő után el fog múlik a szexuális vágyad a másik iránt és ugyanúgy ezt sunyi gyáva módon nem fogod vele közölni? Közben meg rablod a másik idejét!
Add már meg a másiknak a választási lehetőséget, hogy veled szeretne-e így marad, vagy sem. Ne legyél már ennyire önző!
11-es
De mit kéne tennem pontosan?
Komolyan, elmondod nekem, hogy a helyemben hogyan beszélnél erről a lánnyal?
Pontosan mit kezdjek azzal, hogy x év után elmúlik a szexuális vágyam?

És miért múlik el? Ennek pszichológiai oka is lehet, ha ez állandóan előjön nálad. Vagy a nők külsőleg hanyagolják el magukat?
Félsz az elköteleződéstől talán?
A hiba akkor is benned van, hisz folyamatosan állandóan eljönnek ezek a dolgok.
Igen, általában külsőleg nem jönnek be.
Elég hamar elhagyta magát minden eddig barátnőm.
Nekem is furcsa volt, de azt mondják, hogy ez ma normális és nem várható el tőlük, hogy mindig csinosak, vékonyak, szőrtelenek, tiszták legyenek és szép hajat meg sminket csináljanak.
Nekem viszont az átlag nő a maga valójában nem tud tetszeni, ez a nagy büdös igazság.
Viszont igazán szép barátnőm se volt soha, szóval lehet, hogy egyszerűen szebb lányok közt kéne nézelődnöm.

Felszínes vagy, remélem tudod.
Smink: álca, hamisság.
Szőrtelenítés: heti egy szerintem elég
Vékonyság: 3-4 kg felesleg az normális, ha nem mozog, akkor az étkezés mértékére figyeljen
Ha az ápoltság, tehát a rendszeres tisztálkodás megvan, akkor nem tudom, hogy mi a probléma.
A tisztasággal, amit említettél, azzal mi volt a probléma?
Eleve, ha naturban nem tetszik neked egy lány, akkor mi a francért vagy vele? A többi csak kellék, amivel külsőségileg csinosabb lehet, de ez csak a felszín, az álca, a hamisság.
A belsőről viszont egy szó sem esett. Ezzel mindig minden rendben volt?
3-4kg feleslegnél mindig több volt minden eddigi barátnőmön.
3-4g fölössel még bőven párductestűek lettek volna...
Szőrtelenítés heti egyszer elég?
Sztem is, de még sose volt olyan barátnőm, aki ezt a gyakoriságot tartotta volna.
Tisztálkodás?
Oké, konkrétan akkor volt velük bajom, mikor szájszaguk volt vagy ami gyakoribb, a punciját nagyon is meg kéne mosniuk szex előtt, de ezt max eleinte tették meg.
Egyszerűen nem tudok belenyalni egy ilyen enyhe húgy- és izzadságszagot árasztó valamibe.
Smink, álca.
Nem is gond, ha álca, de ha egyszer előadta, hogy ki tud nézni valahogy, akkor az ne csak beetetés legyen, hanem az alaphelyzet. Mindig visszavettek belőle, pedig tudták, hogy imádom a füstös szemeket és hosszú szempillákat.
Volt egy lány, aki egyszer meglepiként kifestette magát és úgy dugtunk. Szuper volt, de azzal annyi. Soha többet, nem hogy rendszeresen.
A belső értékeikkel nem volt gondom általában. Semmi extrát nem nyújtottak, de komolyan probléma sem volt velük. A legtöbb lány kifejezetten jó fej tud lenni és nagyon tud szeretni.
Csakhogy nem ezzel etetnek be és nem is ezzel tudnak megtartani.
Talán tényleg egy igazán szép lány kéne egyszer, jó testtel, kerek seggel. Lehet, hogy hozzájuk jobban is tudnék ragaszkodni.
*3-4kg
Amúgy nem is olyan rég vettem valamit a neten magánszemélytől és a barátnője adta át a terméket, mert az eladó nem volt otthon.
Na az a lány, az nagyon odavágott.
Édes hang, barna bőr, nagy szemek és olyan combok, hogy még Steiner Kristóf is megtért volna...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!