Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül vagyok vajon azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagyok vajon azzal, hogy mikor összejövök egy sráccal, akkor úgy szemlélem a kapcsolatunkat, hogy sose lesz vége?

Figyelt kérdés
Ebben bízom, így tervezem, aztán persze pofára esek.
2016. júl. 22. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Én is mindig így jártam a nőkkel,aztán hoppon maradtam!

Ma már ezért vagyok önbizalomhiányos!

2016. júl. 22. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Én férfiben vagyok ugyanilyen. Lehet, hogy a leendő feleségemnek válaszolok most? Hehehe. :D
2016. júl. 22. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is így tekintek minden kapcsolatomra.Kár,hogy a másik fél érzései idővel rendszerint megváltoznak.

39F

2016. júl. 22. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Ohh, én is így vagyok srácként.

Írj :)

24F

2016. júl. 22. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Eddig én is ilyen voltam, viszont mikor találkoztam a mostani párommal rájöttem, hogy ez nem mindenkinél működik így, az ő szemléletmódja valahogy rám is átragadt. Azóta folyton attól rettegek, hogy hiába jutunk el a házasságig, úgy is vége lesz mert úgy is megunjuk egymást egy idő után...
2016. júl. 23. 01:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Eddigi összes kapcsolatomnál tudtam, hogy nem ő nagy ő, csak jól éreztem magamat veluk, még szerelmesnek sem mondtam volna akkor magam. Most, életemben először érzem azt, hogy megtaláltam azt az férfit, akire szükségem van, akit szeretek, szerelmem, mindenem. 2 éve vagyunk együtt.

24/N

2016. júl. 24. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!