Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon tényleg igaz?
Azt szokták mondani, hogy egy kapcsolat addig működik, amíg a nő jobban akarja a férfit, mint fordítva.
Az én eddigi hosszabb kapcsolataimban az történt, hogy idővel már nem szerettem a lányt, nem kívántam többé, de nem dobtam el őt, mert egyrészt semmi bajom nem volt velük, másrészt összehasonlíthatatlanul kevésbé kényelmetlen volt velük maradni, mint amilyen kényelmetlen dolog becsajozni(hazudozni, tenni a szépet, eljárni rendezvényekre, költeni blinkre a meghívásokra,stb.), szóval addig maradt meg a kapcsolat, míg hasonló kérdésekig nem jutott el a lány is maga és döntött a szakítás mellett.
Innen nézve igazolódik a fenti mondás.

Tényleg?
Ez nagyon érdekes.

Ez akkora b..romság, hogy csak na.
Egy kapcsolat addig működik míg mind a két fél tesz érte. Ha már az egyik fél nem tesz meg semmit, és ahelyett hogy szakítana, csak úgy benne marad, mert úgy neki kényelmes, lazít, ezt úgyis észre fogja venni a másik, és akkor elindul a lavina.
3-as
Nekem 5 kapcsolatomban is lejátszódott ez, szóval akkora baromság azért nem lehet.
Bár tény, hogy utólag mindig kiderült, hogy észrevették. A nők ebben zseniálisak, kiszúrják egy-egy mozdulatomból, nézésemből, ha valami megváltozott, viszont többnyire az lett az eredménye, hogy próbáltak teperni, odatenni magukat(egyet kivéve, de az a lány rendre mindenkit előbb dob, nehogy őt dobják ki, szóval vagy 40db egy-két hónapos kapcsolaton van túl mára).
Amikor a lányok jutottak el valami kulcspontig(talált valaki izgalmasabbat, elültek az érzései), akkor nem húzták sokáig a kapcsolatot és 3 héten belül minden esetben vége lett.

Hát, ha nem tanulsz a hibáidból és ugyanolyan maradsz, tehát nem változol semmit, akkor nagy valószínűséggel a 100. kapcsolatodban is ugyanaz lesz a helyzet, mint az elmúlt 5-ben!
Nem találod furcsának ezt véletlenül?
De, biztos igazad van, csak nem látom magát az alapproblémát.
Csak a reakcióim különböznek a a lányokétól.
Én megunom a lányt, nem dobom ki, csajozni ezerszer rosszabb, keserűbb élmény, mint valaki olyan mellett tengetni a napjaimat, akivel nincs semmi bajom, normális ember és még szex is van.
A nők meg egyszerűen kilépnek fordított helyzetben.
Nem tudom, hogy az általad említett "megtanulandó lecke" mi lehet pontosan?

Alapprobléma: "Én megunom a lányt, nem dobom ki, csajozni ezerszer rosszabb, keserűbb élmény, mint valaki olyan mellett tengetni a napjaimat, akivel nincs semmi bajom, normális ember és még szex is van."
Lusta vagy kilépni egy kapcsolatból még ha az sz..r is, ráadásul nem vagy egyenes, becsapod a másikat, neki kell rájönnie, hogy valami baj van, ahelyett, hogy kinyitnád a szádat és közölnéd, hogy szívem probléma van, beszéljük meg...stb. Kihasználod a másikat - ingyen szex, főznek, mosnak, takarítanak rád..
De te csak tengeted az életedet, ahelyett, hogy kilépnél és egy olyan kapcsolatban lennél újra, ahol minden happy.
Persze, könnyebb benne maradni a langyos sz..ros vízben, mert azért már nem kell tenned semmit.
Viszont egy új kapcsolat kezdéséért meg minden kezdődik elölről, tehát a küzdés, esetleg csalódásérés...stb.
Egyes nők talán azért lépnek ki, mert nem látják értelmét benne maradni egy rossz nem működő kapcsolatban.
Magadon kell változtatnod!

Egyetértek!
Első válaszoló voltam.
Egyébként szerintem neked a személyiséged ilyen inkább. Kevesbe tudsz annyira szeretni, legalábbis olyan hosszú távon. Lehet lányként ugyanezzel a személyiséggel a fiúkról tetted volna fel ugyanezt a kerdest. Ahogy haz, annyi szokas. És ahány kapcsolat, annyi probléma. Ne általánosíts.
Nem vagyok rá büszke, de a legutolsó kapcsolatomban en lányként vegetáltam majdnem egy évig. Nem szerettem, az exem viszont engem igen. Aztán csak vége lett. Nem bántam meg.
7-es és 8-as
Miért lenne szar egy kapcsolat attól, hogy nem vagyok már szerelmes, ezt nem értem?
"ahelyett, hogy kinyitnád a szádat és közölnéd"
Ezt nem tudom, hogy hogyan képzelted el. "Drágám! Van egy kis gond, de ne ijedj meg, csak szimplán már nem szeretlek, nem kívánlak. Ettől még örülök, hogy itt vagy és nem akarok szakítani. Úgy éreztem, hogy jobb, ha egyenes vagyok vele és elmondom. Remélem minden oké köztünk."
És ezt minden eddigi kapcsolatomban, ugyebár?
Csak nekem tűnik ez kivitelezhetetlennek és kontra-produktívnak?
Tény, hogy kevésbé tudok csak szeretni.
Ezt én már rég tudom és nem is zavar.
Sokan folyton győzködtek, hogy majd jön egy lány, a nagy ő,stb., de ez olyan nevetséges.
Soha nem lángoltam és nem is akarok. Pompásan megvagyok az ilyen szentimentális szarságok nélkül is.

Nem kell megváltoznod. Vannak olyan lanyok viszont, akik elfogadnak egy ilyen fiút is. Egy kapcsolatban mindig van domináns fél, aki többet tesz bele, tobbet kezdeményez. Te ezek szerint olyan vagy, aki inkább törődést szeret kapni, mintsem adni. Ez nem gond, vannak ilyen ferfiak. Viszont olyan nőt kell találni, aki ezzel tud azonosulni es beéri vele és hosszútávon is jól fogja magát így érezni veled, ebben a mondhatni "felcserélődőtt" szerepkörben. De gond ezzel nincs. Nem kell megváltoznod és naivan várni a szerelmet.
Első vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!