Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mivel taszítom el a pasikat? 20l (hosszú)
Nem társkeresési szempontból írom ki a kérdést, és nem is panaszból, csak szeretném megtudni a lehetséges okot, hogy mások mire asszociálnak.
Az életben annyian mondják rám, hogy "milyen szép lány", viszont, ha elmegyek valahova bulizni a barátnőkkel, már mindenkihez odament legalább egy hapsi, hozzám pedig senki sem, pedig a társaságban én vagyok a leginkább "ajnározva". Tudok táncolni, és nem szoktam kínos dolgokat művelni a bulikban, nem iszom részeggé magam, sosem voltak egyéjszakásaim, stb. Igazából simán lehet, hogy valójában az összes barátnőm szebb és dögösebb nálam, csak akkor máskor meg miért engem dicsérnek annyit? Egy-két embertől már megkérdeztem ugyanezt, és volt fiú, aki azt mondta, hogy a többi lányhoz azért mer odamenni, mert ők nyitottabbnak tűnnek, én meg megközelíthetetlennek, és így inkább be se próbálkozik. Más pedig a beszélgetés után azt mondta, hogy mivel azt látja, még smink sincs rajtam, és amúgy is alacsony vagyok, max 15-nek nézett engem, és nem akart pedofil lenni. :D
"hogy mivel azt látja, még smink sincs rajtam, és amúgy is alacsony vagyok, max 15-nek nézett engem, és nem akart pedofil lenni. :D"
Itt a lényeg nagyjából.
A jobb nőktől/pasiktól tart az átlag nő/pasi.
Ennyi a magyarázat.
Talán a kisugárzásod.Így ismeretlenül elég nehéz lenne választ adni,de lehet neked kellene kezdeményezned akkor.
Próbálj többet mosolyogni,beszélgetni.
Nem hiszem, hogy azért, mert 15-nek nézel ki, lehet, hogy tényleg nem vagy elég nyitott.
De küldhetsz képet nekem is, és akkor többet tudok mondani.
Amúgy meg azért ne csak a bulira alapozd a társkeresést, lehet, hogy máshol meg te vagy sikeresebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!