Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon mivel taszítom el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mivel taszítom el a pasikat? 20l (hosszú)

Figyelt kérdés

Nem társkeresési szempontból írom ki a kérdést, és nem is panaszból, csak szeretném megtudni a lehetséges okot, hogy mások mire asszociálnak.

Az életben annyian mondják rám, hogy "milyen szép lány", viszont, ha elmegyek valahova bulizni a barátnőkkel, már mindenkihez odament legalább egy hapsi, hozzám pedig senki sem, pedig a társaságban én vagyok a leginkább "ajnározva". Tudok táncolni, és nem szoktam kínos dolgokat művelni a bulikban, nem iszom részeggé magam, sosem voltak egyéjszakásaim, stb. Igazából simán lehet, hogy valójában az összes barátnőm szebb és dögösebb nálam, csak akkor máskor meg miért engem dicsérnek annyit? Egy-két embertől már megkérdeztem ugyanezt, és volt fiú, aki azt mondta, hogy a többi lányhoz azért mer odamenni, mert ők nyitottabbnak tűnnek, én meg megközelíthetetlennek, és így inkább be se próbálkozik. Más pedig a beszélgetés után azt mondta, hogy mivel azt látja, még smink sincs rajtam, és amúgy is alacsony vagyok, max 15-nek nézett engem, és nem akart pedofil lenni. :D

2016. júl. 21. 09:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Néhány optikai kábelen, és dróton keresztül igen nehéz ezt megmondani Ms. Jégcsapkirálynőm :)
2016. júl. 21. 12:55
 12/12 anonim ***** válasza:

OKé .Ez mind szép és jó..de mi még annyire se tudunk véleményt alkotni mint akiket megkérdeztél,mert ők legalabb láttak és beszéltek veled élőben. Egyébként tapasztalatból mondom,hogy barátnőknek ne adj ilyen szempontból a véleményére,mivel ők mindig csak azt fogják mondani,hogy szép vagy. Nekem is van 1lányhaverom,aki össze akart hozni valakivel,mert hogy aranyos...ebből rögtön tudtam hogy nem1topmodell:D éS igazam volt..XD

Szval fiúkat kérdezd inkább :)

2016. júl. 21. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!