Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon felfogják a nők?
Sokan sérelmezik a nők közül, hogy eleinte a csillagok is le vannak hozva az égről, később pedig már nem érzik magukat annyira hercegnőként kezelve.
Ez az egész abból fakad, hogy nem lehet hozzájuk természetesen, önmagunkkal házalva meghódítani őket, mert erre nem nyitottak.
Folyton az őszinteség van követelve, de vele egyidejűleg olyasmik is, amikről tudniuk kell, hogy nem igaz(pl. ő a legszebb, ő álmaim nője, gyereket akarok tőle, ő teljesen egyedi, az eddig legjobb, legszebb, legokosabb,stb.).
Ez pedig a 22-es csapdája, mert ha őszinte vagyok, akkor a nő nem fogja magát olyan különlegesnek érezni, mint amennyire szeretné(és szerinte megérdemli), nem is enged majd nekem, de a többieknek, akiknek elhiszi a hazugságot, igen, ha viszont ezeket mondom, azzal hazudok és rossz alapokra építem a kapcsolatot, amiből ha visszatér az ember a normális, élhető viszonyokba, a fenti problémához térünk vissza, vagyis a nő már nem érzi magát olyan hercegnőként kezelve...
Pontosan hogyan képzelik el a nők ezt az egészet?

Pontosan úgy képzeltem el, hogy olyan embert találok, akinek őszintén én vagyok a legjobb, aki őszintén gyereket akar tőlem, és aki őszintén úgy gondolja, hogy egyedi vagyok. Jah, és találtam társat, aki őszintén így gondolja. Ennyi az egész.
Te felfogod?

Ezek a nők nem valami jófejek. Keress normális nőket, akik tudják, hogy van náluk szebb és jobb, de attól még van egy hús vér ember a Földön, akinek a kapcsolat idejére mégis ők lesznek az egyetlen egyek, aki akkor a lefgontosabb, aki akkor széppé teszi a hétköznapját.
Ilyet keress, ne hercegnőket.

Ha nem is egy modell kinézetű a másik, de ha szeretem nekem ő a legszebb,legjóképűbb ,legokosabb,legjobb,álmaim pasija stb... Még akkor is , ha másnak nem.
Te nem így gondolod, hogy ha szereted akkor neked ő a tökéletes még akkor is ha nem is olyan szép az illető?

Az van, hogy kizárólag olyanba futok bele hosszú évek óta, mint az 1-es.
a legszürkébb, legátlagosabb, legjellegtelenebb csajok is a megszokott, egyenruhának is beillő ruházatában, direkt nem sminkelve, mert ő természetesen szép... áh, szar az egész.
Ha nem elég különleges, miért az én hibám??
Miért az a megoldás, hogy az összes férfi hülye és csak ő a helikopter?
Vagy miért nem gondolkodik 30 mp erejéig és jut el végre a végkövetkeztetésre, hogy ha valaki azt mondja neki, hogy ő maga a megtestesült Aphrodité, akkor ne higgye már el, mert nem igaz?
Miért nem veszi észre egyes, hogy mire kondicionálja a férfiakat?
Azért ezek súlyos kérdések és nem akármi múlik a válaszokon.
4-es
Nem így gondolom.
A másik is csak egy ember, akinek lehet jobb és rosszabb formája, a kettőnk kompatibilitása pedig felfogás, szorgalom, akarat és kötődés kérdése.
Miért vagyok kénytelen azt hazudni neked, hogy te vagy a legszebb, amikor mindketten tudjuk, hogy Emily Ratajkowski él és virul?
Ez a hazugság miért nem "hazugság"?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!