Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák vajon büszkék magukra...

A kutyák vajon büszkék magukra, ha nyernek egy versenyen? Egyáltalán felfogják, vagy érzik, hogy ők a legjobbak?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Azt fogják fel, hogy a gazda ideges, izgatott, boldog, csalódott,...

Az ő fogalmaik szerint nem ettől a legjobbak. De nyilván, ha jól van kiképezve a kutya, neki is öröm együtt dolgozni a gazdájával.

Én egyszer voltam versenyen egy kutyámmal, másodikok lettünk, én iszonyatosan megörültem, vele együtt mentem az éremért, és amikor átvettem, felugrott rám és ott tartotta a mancsait a kezemben.

(Amúgy nem szabad felugrálnia, csak parancsra, mert szeretem, ha így felmancsol...:D)

Közben nyüszögött és csóvált ezerrel, meg próbálta megnyalni az arcom. Cuki volt:)

Szerintem csak átragadt rá a boldogságom, de emberszemmel nyilván mást is beleláthatnánk...:)

2012. aug. 22. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pl ha megnézed a Cruft's BIS-ét... Akik megnyerték felsikított a gazdi, elkezdett ugrálni, és a kutyának gőze se volt, hogy a világ legrangosabb versenyét nyerték meg, a felvezető örömét izgatottságát érezte, és nem akart iamardni belőle, boldog volt ő is, felugrált rá... olyan mint amikor idegesek vagyunk a kutyánk is idegesebb lesz
2012. aug. 22. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Hülyeséget kérdezel! A büszkeség olyan érzés, amihez éntudat kell. Az meg emberen kívül másnak nincs. Még a delfinnek meg a majomnak se.
2012. aug. 23. 02:29
 4/4 Winner of Royal Hill ***** válasza:
100%

A kutya azt érzi,hogy Te örülsz.

Ők nem büszkék magukra,mi annál inkább rájuk. Látnád a kis franciáakat mekkorákat ugrálnak,ha mondjuk Best Juniort vagy BOB-ot nyerünk,mert akkor én is nagyon örülök ezt érzik,mondjuk ha osztálygyőztest kapunk attól is nagyon boldogok vagyunk,ez látszik a kutyákon is :)

2012. aug. 23. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!