Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon felfogják a nők?
Sokan sérelmezik a nők közül, hogy eleinte a csillagok is le vannak hozva az égről, később pedig már nem érzik magukat annyira hercegnőként kezelve.
Ez az egész abból fakad, hogy nem lehet hozzájuk természetesen, önmagunkkal házalva meghódítani őket, mert erre nem nyitottak.
Folyton az őszinteség van követelve, de vele egyidejűleg olyasmik is, amikről tudniuk kell, hogy nem igaz(pl. ő a legszebb, ő álmaim nője, gyereket akarok tőle, ő teljesen egyedi, az eddig legjobb, legszebb, legokosabb,stb.).
Ez pedig a 22-es csapdája, mert ha őszinte vagyok, akkor a nő nem fogja magát olyan különlegesnek érezni, mint amennyire szeretné(és szerinte megérdemli), nem is enged majd nekem, de a többieknek, akiknek elhiszi a hazugságot, igen, ha viszont ezeket mondom, azzal hazudok és rossz alapokra építem a kapcsolatot, amiből ha visszatér az ember a normális, élhető viszonyokba, a fenti problémához térünk vissza, vagyis a nő már nem érzi magát olyan hercegnőként kezelve...
Pontosan hogyan képzelik el a nők ezt az egészet?

Ezt a kérdést már nem vagyok hajlandó elfogadni, erről van szó, emiatt írtam ki a sajátomat.
Nem vagyok hajlandó választani.
Nézd meg, hogy icu75 válasza alapján nem is kell feltétlen választanom.

# 4-es vagyok!
Nekem nem kell azt hazudnod,hogy én vagyok a legszebb mert nem is tudod ,hogy nézek ki. :P XD
Hát akkor nem egyformán gondolkodunk.
Úgy gondolom én is mint a # 11-es válaszoló. Ha szeretek valakit akkor nekem ő a tökéletes ember, még ha ezt más nem is így gondolja. :)

Igen, persze, bárki mással is.
Miért, téged valami csillag vezetett netán a párodhoz?
Egy ember a sok közül, mindenki az.
Senki sem olyan különleges, mint amilyennek hiszi magát.
Senki az égvilágon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!