Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt vajon felfogják a nők?
Sokan sérelmezik a nők közül, hogy eleinte a csillagok is le vannak hozva az égről, később pedig már nem érzik magukat annyira hercegnőként kezelve.
Ez az egész abból fakad, hogy nem lehet hozzájuk természetesen, önmagunkkal házalva meghódítani őket, mert erre nem nyitottak.
Folyton az őszinteség van követelve, de vele egyidejűleg olyasmik is, amikről tudniuk kell, hogy nem igaz(pl. ő a legszebb, ő álmaim nője, gyereket akarok tőle, ő teljesen egyedi, az eddig legjobb, legszebb, legokosabb,stb.).
Ez pedig a 22-es csapdája, mert ha őszinte vagyok, akkor a nő nem fogja magát olyan különlegesnek érezni, mint amennyire szeretné(és szerinte megérdemli), nem is enged majd nekem, de a többieknek, akiknek elhiszi a hazugságot, igen, ha viszont ezeket mondom, azzal hazudok és rossz alapokra építem a kapcsolatot, amiből ha visszatér az ember a normális, élhető viszonyokba, a fenti problémához térünk vissza, vagyis a nő már nem érzi magát olyan hercegnőként kezelve...
Pontosan hogyan képzelik el a nők ezt az egészet?
11-es
Jókat írtál és volna is benne ráció, csak egy dolog hibádzik: a nők tőlem a legelején várták és várják ezeket az égbekiáltó hülyeségeket, nem pedig 2 hónap után, amikor már kezdenek érzelmek is kialakulni.
Ezekre a hazugságokra akkor van szükség, amikor meg kell győznöm róla, hogy velem jár jobban és nem valamelyikkel a másik 6 jelentkező közül.
Ha lenne a nőkben belátás az elején és nem tőlem várnák a csodát, pompás lenne az első 2 hónap is és nem lennék hazugságra kárhoztatva, nem nekem kéne csak őt szórakoztatni, nem nekem kéne mindent állni és úgy tenni, mintha iszonyatosan azt érezném, hogy hatalmas jutalom számomra az ő társasága...

6-os ez nem hit ,hanem tapasztalat. Soha nem szabad hagyni hogy nyeregben érezze magát a nő,mindig be kell szólni neki, elbizonytalanítani,letörni a szarvát. Azt kell érezze hogy neked aztán ő egyáltalán nem fontos,akkor leszel te fontos a számára. Csak ritka alkalmakkor kell óvatosan dícsérni.És akkor ennek a dícséretnek súlya lesz.
Ismered a viccet? Székely feleség reklamál-Te sose mondod hogy szeretlek ! Mire a férj: -Mondtam az elején.. ha változás lesz ,szólok.
Kb ez a lényeg.És ezzel a nagypofájú önmegvalósító feministákat is egyből kizárod,mert azok ezt tényleg nem értékelik,de úgyis csak boldogtalanság lenne mellettük az osztályrész.

Ha ennyire leszrod, akkor minek kezdesz vele?
Ha számodra tök átlagos, semmi őszinte bókot nem tudsz mondani, akkor nem értem minek erőlteted. Amúgy ez nem állásinterjú, hogy nagyobbat mondj, mint a 6 másik es nem is verseny. Ha valaki igazán tetszik, annak nem fogsz hazudni, amikor azt mondod, hogy számodra különleges. Amíg ezt nem érzed, ne kezdj kapcsolatba.
13-as
Az sem tetszik, amit te sugallsz.
Ugyanúgy manipuláció, játszmázás, színjáték...
Én pont, hogy őszinte, egyenes és normális akarok lenni és hogy így is elfogadjanak, ahogy én is elfogadom a nőt, ahogy van.
Ez miért nem opció senkinek sem?
Nem értelek 14-es.
Akkor szerinted csak Emily Ratajkowskival kéne randiznom?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!