Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz találni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz találni egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem egyszerű. Hol vannak a sármos, jól kinéző, modern (nem kondi-nyomi, nem ecsetfejű majom), megbízható, komoly férfiak?

Buszon, randioldalon bulikban: szinte mindenhol vagy örök vesztes, csúnyácska-butácska fiúk vannak, vagy a 'mai' "páwák".

És kedves srácok, aki jönne azzal, hogy a külső nem fontos, és felszínes vagyok, ne haragudjatok, ha nincs meg a kémia, akkor Ti sem erőltetnétek.

Nem arról van szó, hogy velem van a gond, és 'nem kellek nekik', egyszerűen nem találom őket....

Egy fiatal lány

2016. júl. 19. 21:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehet lepontozni, aki úgy érzi a kérdés látogatói közül, de pont ilyen reményekkel indultam, mint a kérdező, és hála égnek, záros határidőn belül (cirka egy év), találtam.

Szóval ne veszítsd el a reményt, majd találsz te is. Én amúgy neten találtam az enyémet, jobban mondva ő talált meg engem. :)

És már lassan egy éve együtt vagyunk, és igen jó a kapcsolatunk. ^_^

2016. júl. 20. 00:02
 22/31 anonim ***** válasza:
Rendes munkahelyen kell hogy legyen pár! Milyen busszal jársz?
2016. júl. 20. 00:42
 23/31 anonim ***** válasza:
A magyar pasik közt kevés a helyes valamiért.Helyeseket a mediterrán országokban kell keresni,vagy a svédeknél,de előbbieknél sokan vannak,akik jól néznek ki,de iszonyatosan megbízhatatlanok.
2016. júl. 20. 02:33
 24/31 anonim ***** válasza:

Hol vannak, hol vannak...? Párkapcsolatban! :P

Mondjuk pár ribit ez nem tart vissza, de mivel komoly, megbízható férfiról beszélünk, nincs esélyük.

2016. júl. 20. 07:19
 25/31 anonim ***** válasza:
21# vagyok, és nem kicsit 24# mondja jól, mivel igen, az ilyen férfiak komoly, hosszútávú kapcsolatot keresnek, méghozzá csak egy megfelelő nővel alakítják azt ki, akit társnak éreznek, és igazán szerelmesek lesznek. Én 20 vagyok, barátom 26.
2016. júl. 20. 07:27
 26/31 anonim ***** válasza:
Mert a magyar férfiaknak 80%ban vagy rosszak arcra az adottságai,vagy nincs érzékkük előnyösen felöltözni,vagy a kettő egyvelege.Legalábbis több olyan nőt látok,aki ha nem is szép,de legalább tudja,mi áll jól neki.
2016. aug. 13. 20:39
 27/31 anonim ***** válasza:
52%
Még nem találtad meg álmaid "férfiját"? Elég csúnyácska-butácska örök vesztes fiatal lány lehetsz akkor. :)
2016. aug. 13. 21:14
 28/31 anonim ***** válasza:
Egyetértek, kérdező.Kezdem úgy látni, hogy a helyzet siralmas, sőt mi több, reménytelen.Hová tűntek a jóképű, egyéniséggel rendelkező emberek? És főleg férfiak.Ahogy nézelődöm az utcán vagy társkereső, azt tapasztalom, hogy félévente esetleg egy olyat látok, akiről nem tudom levenni a szemem mert tényleg jól néz ki (nem páva:D).De az is szinte csak a tizen-huszon éves korosztályból.30 felett már katasztrófa.Elhagyják magukat.múgy fiatalok között is kevés mostanság az igazán helyes.
2016. aug. 13. 21:28
 29/31 anonim ***** válasza:
En ilyen vagyok peldaul.
2016. aug. 13. 22:31
 30/31 anonim ***** válasza:

Tudod hol vannak anyukam,az egyszerű hétköznapi életben akiket észre sem vesztek,levegonek nezitek,sőt tudod mit,még rosszabb lenezitek őket...mert ők nem kockahasu Brad Pitt fejű menő pasik akik amúgy egy csavart se tudnak behajtani,vagy a masik véglet 50kg-os ecsetfeju homokos pavak rózsaszín poloba akik már attól megijednek hogy megzizzen a bokor este,nektek ilyen pasi kell és ez annyira van a normalistol mint én Amerikatol....mutatok képet szivesen ha te is,de nem kell az a duma hogy csereljem le a ruhataramat meg kezdjek el gyurni,mert sok ember ettől veszti el a régi személyiséget és valtozik meg....na csao !

26/F

2016. aug. 13. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!