Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 evesen egy kisgyerekkel van eselyem ferfit talalni? Vagy mondjak le rola orokre?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 12:04
1/12 RRR válasza:
miért ne lenne?
legalább ,ha van-lesz tudod,hogy komoly
le ne mondj!!
3/12 anonim válasza:
Van esélyed, nem te lennél az első.
Mondjuk itt függ az, hogy te mit vagy kit akarsz magadnak és a kisgyerekednek.
4/12 anonim válasza:
Van egy 40-es éveiben járó, elvált, 2 gyermekes férfi kollégám (ráadásul ő neveli a gyerkőcöket), aki mindig azt mondta, hogy csak olyan hölggyel szeretne komolyabb kapcsolatot, akinek ugyancsak van gyereke és tőle nem akar már.
5/12 anonim válasza:
Normális értékrendtől is függ. Normális legyen a nő és férfi szintén.
6/12 anonim válasza:
Kismilliószor írtam már le a történetemet. Csak annyit írok, hogy van rá esély. Én se töltöttem be még a 36-ot, amikor újra szerelmes lettem.
7/12 anonim válasza:
van, egy gyerek nem akadály (nálam) kettö vagy több az. Volt már olyan barátnöm akinek volt lánya nagyon jó volt a kapcsolat a kis különlegesség miatt is. Mivel 35 vagy gondolom 30 az alsó határ akikkel szóba állsz addigra megkomolyodnak a pasik, aki nem kel el az biztos, hogy belemegy igy is a kapcsolatba.
9/12 anonim válasza:
Mondjuk engem igy érdekelnél. Van egy srác aki sajnos nemzésképtelen ő csak ilyet keres linkelem a kérdését mindjárt.
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!