Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet szingli ferfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szingli ferfit talalni 40 eves nökent?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom h mondjak a nöknek h talalj egy ferfit aki csak a tied csak teged szeret stb de azt tapasztalom h a nök az en korosztalyomban soha nem tudnak ilyet talalni , 95% hazas, vagy van allando stabil kapcsolata ahonnan kitekintget , amit idönkent tagad , vagy ha egyedul el akkor azert mert tudatos döntes h csak önmaga örömeivel foglalkozhasson , utazassal , penz gyujtessel , karrierrel , kilengö eletmod , stb.

Tehat vagy nös vagy maganak valo , vagy elvalt mert egy nö se birt mellette maradni .

Van aki talal ebben a korban melto kapcsolatot ?

2016. jún. 9. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Én egy korodbeli nővel járok és 8 évvel fiatalabb vagyok nálatok. Ha jól karban vagy tartva, simán nézelődhetsz az én korosztályomban is.
2016. jún. 9. 23:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Hat mar 30 tol felfele is nehez talalni , megkockaztstnam h 25 eves kortol felfele mar mindenki el van kötelezödve.
2016. jún. 9. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Most csak borúsan látod a helyzetet.

Valszeg, és sztem ezt te is tudod a lelked mélyén, egyszerűen válogatsz. Rengeteg magányos srác van, csak nem veszed őket számításba.

Az is lehet, hogy túl magasra teszed a lécet.

Pl. ha nálad kizárt, hogy elvált legyen, az azért necces ügy.

Én nem akarok gyereket, családot, de a legtöbb férfi igen. Akinek 40 felett még nincsen és szeretne, az nem fog ugyebár veled kezdeni érthető okból.

Az ilyen praktikusabb érveket végig kéne venned és közelebb kerülnél a célcsoportod megfogalmazásához.

2016. jún. 9. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem nyert, 31 vagyok és egyedülálló :D

2016. jún. 9. 23:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm 41 évesen talált párt, de a pasi meg ő is elvált. A pasinak vannak gyerekei, de a barátnőmet ez nem zavarja. Most együtt élnek már 1 éve, a pasi megkérte a kezét. Sztem ne szabj túl sok feltételt és simán találhatsz még szabad férfit. A barátnőm társkeresőn lelt rá erre a pasira.
2016. jún. 10. 00:13
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Ha viszonylag jòl nèzel ki beszèlhetünk, ha van kedved hozzá 25/F
2016. jún. 10. 02:51
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Mindenki találhat - mert hát vannak szabad emberek mindkét nemből -, csak a "méltó"-val összefüggő elvárásokkal akadhatnak problémák.

Mert hát valljuk be: a fehér lovas hercegek bizony épp annyira elkeltek már, mint a világszép királykisasszonyok.

Maradtunk mi, emberek.

2016. jún. 10. 04:11
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon válogatós voltam. Mikor leadtam az igényeimből megtaláltam életem parját. Ennyi a nagy titok! Ajánlom neked is!

36 n a párom 42

2016. jún. 10. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:

"Tehat vagy nös vagy maganak valo , vagy elvalt mert egy nö se birt mellette maradni . "---tehát eleve mindenkit kizártál, valamint 15 évvel fiatalabbakat tekinted a célközösségednek :)

Nincs is ezzel gond, hiszen aki elvált férfi számodra értéktelen, aki nem házas az meg selejt, így kénytelen vagy beérni a 15-25 közöttiekkel, ohh te szegény áldozat!

2016. jún. 10. 09:27
 10/10 anonim ***** válasza:

"Hat mar 30 tol felfele is nehez talalni , megkockaztstnam h 25 eves kortol felfele mar mindenki el van kötelezödve."

Ahogy én olvastam a hsz-eket csak 20 éves szüzekből több ezer van itt szal szerintem nem.

2016. jún. 10. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!