Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szingli ferfit talalni 40 eves nökent?
Azt tapasztalom h mondjak a nöknek h talalj egy ferfit aki csak a tied csak teged szeret stb de azt tapasztalom h a nök az en korosztalyomban soha nem tudnak ilyet talalni , 95% hazas, vagy van allando stabil kapcsolata ahonnan kitekintget , amit idönkent tagad , vagy ha egyedul el akkor azert mert tudatos döntes h csak önmaga örömeivel foglalkozhasson , utazassal , penz gyujtessel , karrierrel , kilengö eletmod , stb.
Tehat vagy nös vagy maganak valo , vagy elvalt mert egy nö se birt mellette maradni .
Van aki talal ebben a korban melto kapcsolatot ?
Most csak borúsan látod a helyzetet.
Valszeg, és sztem ezt te is tudod a lelked mélyén, egyszerűen válogatsz. Rengeteg magányos srác van, csak nem veszed őket számításba.
Az is lehet, hogy túl magasra teszed a lécet.
Pl. ha nálad kizárt, hogy elvált legyen, az azért necces ügy.
Én nem akarok gyereket, családot, de a legtöbb férfi igen. Akinek 40 felett még nincsen és szeretne, az nem fog ugyebár veled kezdeni érthető okból.
Az ilyen praktikusabb érveket végig kéne venned és közelebb kerülnél a célcsoportod megfogalmazásához.
Nem nyert, 31 vagyok és egyedülálló :D
Mindenki találhat - mert hát vannak szabad emberek mindkét nemből -, csak a "méltó"-val összefüggő elvárásokkal akadhatnak problémák.
Mert hát valljuk be: a fehér lovas hercegek bizony épp annyira elkeltek már, mint a világszép királykisasszonyok.
Maradtunk mi, emberek.
Nagyon válogatós voltam. Mikor leadtam az igényeimből megtaláltam életem parját. Ennyi a nagy titok! Ajánlom neked is!
36 n a párom 42
"Tehat vagy nös vagy maganak valo , vagy elvalt mert egy nö se birt mellette maradni . "---tehát eleve mindenkit kizártál, valamint 15 évvel fiatalabbakat tekinted a célközösségednek :)
Nincs is ezzel gond, hiszen aki elvált férfi számodra értéktelen, aki nem házas az meg selejt, így kénytelen vagy beérni a 15-25 közöttiekkel, ohh te szegény áldozat!
"Hat mar 30 tol felfele is nehez talalni , megkockaztstnam h 25 eves kortol felfele mar mindenki el van kötelezödve."
Ahogy én olvastam a hsz-eket csak 20 éves szüzekből több ezer van itt szal szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!