Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van pesten olyan férfit találni, aki szívesen váltana a városi életmódról vidékire?
Pontosan ugyanezt akarom, de én eleve "vidéken" lakom. Persze a megnősülés nem aktuális, meg hát nem is vagyunk annyira kompatibilisek.
Szerintem mindegy hol keresgélsz, azoknak az embereknek a száma akik ezt akarják egyformán minimális mindenhol.
A legjobb amit tehetsz hogy szem előtt tartod, hogy ezt te akarod, és nem idealizálsz senkit, amíg nem tudod biztosan, hogy ő is ezt akarja. Rengeteg évre vagy még attól, hogy ez valóra válhasson.
Szerintem eselyesebb ,ha rogton helyben probalsz talalni valakit.Igaz a helybelieknek nincsenek illuzioik a sajat vilagukrol,de jobban ismerik ,megha nehezen is boldogulnak benne.Persze lehetsz sikeres ugy is ha varosikent koltozol ki,de nem minden kozosseg befogado,ugy pedig te lehetsz a kulonc jott-ment.Igaz ezt sem lehetetlen kezelni.
Amugy nem remenytelen a felvetesed,pl en is pont ezt szeretnem,csak nem tehetem meg.....nekem is hasonlo vagyaim vannak ,voltak,es sajnos csak vagyak is maradtak.lenyegeben videken nottem fel,oda is szerettem volna koltozni,ugy valasztottam szakmat is,megis a korulmenyek ugy hoztak ,hogy maradnom kellett Pesten.
En szivesen lennek partner ebben ,a bokkeno az ,hogy tulhaladtam a koron ,hogy hozzadillonek mondhassam magam,sot felesegem ,csaladom gyerekem van....talan annak idejen ilyen lanyt kellett volna keresnem...
Remelem talalsz valakit aki hasonloan gondolkodik mint te,lenyeg ,hogy ne add fel ,ugy a hogy en tettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!