Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esély van pesten olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van pesten olyan férfit találni, aki szívesen váltana a városi életmódról vidékire?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már férjhez menni és vidéken élni, állatokat tartani, földet művelni, halászni, gyerekeket csinálni. Találhatok erre partnert Budapesten? Vagy több esélyem lenne ha vidéki pasikkal próbálnék ismerkedni? 28/N

2016. máj. 28. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
A gyerekcsináláson kívül mindegyiket tudod egyedül is végezni.
2016. máj. 28. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
és mégis miből fogtok megélni, meg a gyereketeket miből fogjátok eltartani? levágtok 1 tyúkot, vagy legeltek egy kis füvet a mezőn?
2016. máj. 28. 14:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom jelenleg is élnek vidéken családok nem én lennék az első aki oda telepedne. De nyilván mindegyik éhezik vagy nem is élnek csak legenda a vidéki élet -.- Nyilván az anyagi vonzata sok mindentől függ, de nem ez volt a kérdés hanem csak hogy vannak e a városban olyanok akikben meglenne a szándék.
2016. máj. 28. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Pontosan ugyanezt akarom, de én eleve "vidéken" lakom. Persze a megnősülés nem aktuális, meg hát nem is vagyunk annyira kompatibilisek.

Szerintem mindegy hol keresgélsz, azoknak az embereknek a száma akik ezt akarják egyformán minimális mindenhol.

A legjobb amit tehetsz hogy szem előtt tartod, hogy ezt te akarod, és nem idealizálsz senkit, amíg nem tudod biztosan, hogy ő is ezt akarja. Rengeteg évre vagy még attól, hogy ez valóra válhasson.

2016. máj. 28. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
De jó hogy van ilyen Nő is. :) Én se voltam mindig nagy városi, sőt utálok pesten élni, de sajnos muszáj mert itt van minden, de az a nyugisság az biztos sokkal jobb lenne az egészségnek egy kisebb városba természetközelségbe.
2016. máj. 28. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én majd vidékre költöznék, de nem földművesnek, hanem hajóparancsnoknak. :) 20/f
2016. máj. 28. 18:45
 7/7 Pandas74 ***** válasza:

Szerintem eselyesebb ,ha rogton helyben probalsz talalni valakit.Igaz a helybelieknek nincsenek illuzioik a sajat vilagukrol,de jobban ismerik ,megha nehezen is boldogulnak benne.Persze lehetsz sikeres ugy is ha varosikent koltozol ki,de nem minden kozosseg befogado,ugy pedig te lehetsz a kulonc jott-ment.Igaz ezt sem lehetetlen kezelni.

Amugy nem remenytelen a felvetesed,pl en is pont ezt szeretnem,csak nem tehetem meg.....nekem is hasonlo vagyaim vannak ,voltak,es sajnos csak vagyak is maradtak.lenyegeben videken nottem fel,oda is szerettem volna koltozni,ugy valasztottam szakmat is,megis a korulmenyek ugy hoztak ,hogy maradnom kellett Pesten.

En szivesen lennek partner ebben ,a bokkeno az ,hogy tulhaladtam a koron ,hogy hozzadillonek mondhassam magam,sot felesegem ,csaladom gyerekem van....talan annak idejen ilyen lanyt kellett volna keresnem...

Remelem talalsz valakit aki hasonloan gondolkodik mint te,lenyeg ,hogy ne add fel ,ugy a hogy en tettem!

2016. máj. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!