Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van a mai világban aszexuális lányt találni?
Egyre több a leszbikis, meg a biszexuális, viszont aszexuálissal még nem találkoztam. Szeretnék majd egyszer én is párt magamnak, remélem vannak még aszexuális lányok.
20/f
1-es
Nem keverted össze a homokosok statisztikájával?
2.
Érzelmi, lelki kapcsolatot: Gyengédséget, érintést,odabújást. Csak éppenséggel reszelős szexet nem.
Sunshinedoll
Aszexuális != frigid
Just FYI
#2 Mert te csak szexet akarsz egy lánytól??
Nem igen vonzódom a szex iránt, vígan meg vagyok nélküle is, valamint fitymaszűkületem és rövid fitymafékem is van, amit persze lehetne orvosolni dr számomra nincs miért, meg aztán a makkom annyira érzékeny, hogy ha bármi hozzá ér akkor nagy fájdalmaim lesznek, így elképzelni se tudom, hogy berakjam valahová, vagy hozzá érjenek.
Olyan kapcsolatot akarok, amiben jelen van az érzelem, a szerelem, a szeretet, a törődés. Igaz,a mai világban alapból nem szerepelnek ezek a kapcsolatok nagy részében, csak a szex, éppen ezért is aggódom, hogy nem találok ilyen lányt. Volt egy 3 éves kapcsolatom. Én 16 voltam, a lány pedig 14. 17 éves korára már nem tudta elviselni, hogy nem akarok vele lefeküdni, így közös megeggyezés alapján elváltak útjaink. De azóta se talólok olyan beállítottságu lányt, mint én. Persze nem társat keresni akarok itt, csak feltettem a kérdést, hogy mennyire gyakoriak az ilyen lányok.
Az ilyen nők nagyon ritkák, és megtudod miért.
A nők számára a szex sokkal több élvezetet ad, mint a férfiak számára.
A férfi orgazmus egyszeri, pár másodperc és a test egy szűk részére korlátozódik. Ezzel szemben a női orgazmus lehet többszörös, percekig tartó, szinte az egész testre kiterjedő. Ez nagyságrendekkel nagyobb élvezetet jelent. Ezért erről a csajok ha ezt már megtapasztalták, nemigen fognak lemondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!