Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van a mai világban aszexuális lányt találni?
Egyre több a leszbikis, meg a biszexuális, viszont aszexuálissal még nem találkoztam. Szeretnék majd egyszer én is párt magamnak, remélem vannak még aszexuális lányok.
20/f
9-es
Annyira jókat tudok derülni az ilyen önámításokon.
Vajon akkor miért a férfiak akarnak egyfolytában dugni, ha történetesen a nők élvezik jobban?
Hogyan egyezteted össze a masszív mesédet a 66%-os, orgazmust soha át nem élő női hányaddal?
Mondd csak, neked is vannak ilyen mega-orgazmusaid?
"a makkom annyira érzékeny, hogy ha bármi hozzá ér akkor nagy fájdalmaim lesznek"
Vazzegh, ez mindenkinél így van. Ha száraz a makkom, és hozzáér mondjuk az alsómhoz, csillagokat tudok látni. Szexelni ettől még gond nélkül lehet vele, a nedves közeg ugyanis teljesen más.
Ne szerencsétlenkedj, csináltasd meg a farkadat dokival!
Én aszexuális lány vagyok, de nem keresek társat.
Van magyar facebookos aszexuális csoport, és ezen az oldalon is vannak aszexuálisok: ace-book.net
Tehát van esélyed párt találni.
Sunshinedoll
Őszintén nem értem, hogy mit akarsz mondani.
Szóval aszexuális lány, de nem prűd? WTF?
Mi értelme ennek a párosításnak?
Vagy úgy érted, hogy pont ugyanannyira engedi az anált, mint a sima dugást: semennyire, tehát relatíve bevállalós?
A punci ugyanúgy nem irritálja, mint a fityma.
Azért nem vágysz a szex után, mert teljesen bebeszélted magadnak, hogy valami baj van veled, és hogy a szex nem neked való.
Van esélyed lányt találni,ne aggódj!
sajnos kevés aszexuális van :(
különböző fórumokon,néha lehet találni aszexeket,én is társat keresek aszexuálisként de még nem sikerült találnom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!