Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy teljesen aszexuális nő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy teljesen aszexuális nő is találhat párt, van esély, remény? 30N

Figyelt kérdés

Utálom a testiséget,a szexet!

Viszont szeretetre,törődésre vágyok,szeretnénk társat.

Elfogadtam magam,viszont így nagyon nehéz társat találnom

30 éves múltam,a kapcsolataim a szex miatt mentek tönkre!

Szeretem az állatokat,kutyát,macskát.

Hol lehet ilyen férfiakkal ismerkedni?

Egyáltalán létezik ilyen férfi?

Hol keresem,hol találjam meg a társam?

2016. febr. 6. 08:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
társkereső
2016. febr. 6. 08:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat nyitott kell legyel mindenre, csak vigyazz ne verjenek at.
2016. febr. 6. 08:41
 3/13 anonim ***** válasza:
2%
Te nem utálod a szexet csak ki akarod zárni az életedből azt a tényezőt ami miatt eddig boldogtalan voltál.
2016. febr. 6. 08:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg az idősebb korosztályban próbálkozz!

Nem ritka, hogy 50 körül (és felette) a férfiakban sincs már igény a gyakori szexre, vagy már egyáltalán nem is megy nekik. Viszont szeretik magukat férfinak érezni más területen, és a tenyerükön hordoznak egy olyan nőt, aki ennyivel fiatalabb.

Egy darabig fent voltam társkeresőn, több ilyen pasi is rám írt, szóval nem lehet annyira ez az elvárás, de nekem a szex fontos, úgyhogy én elutasítottam az ilyen közeledést.

Egy próbát megér.

2016. febr. 6. 08:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Jav.: Nem lehet annyira ritka ez az elvárás. Bocs.
2016. febr. 6. 08:53
 6/13 RRR ***** válasza:
35%

biztos van

de talán meg kellene keresned az okot amiért így érzel,mert a szex egy csodálatos "dolog",főleg ha két egymásba szerelmes ember teszi......gondold át

2016. febr. 6. 09:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy csak segíteni akartok a kérdezőnek, de szerintem semmi jogotok ahhoz, hogy helyette eldöntsétek, hogy aszexuális-e. 30 év alatt valószínűleg éppen elégszer átgondolta a dolgot, és simán lehet igaza attól még, hogy ti nem vagytok hozzászokva az ilyen emberekhez. Higgyünk neki, ha azt mondja.
2016. febr. 6. 09:44
 8/13 anonim ***** válasza:
29%
Mármint olyan férfit aki kutya/macska? Állatmenhelyen.
2016. febr. 6. 09:46
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Aszexuális nő szerintem sok van, mert a szex alapvetően a pasilnak van kitalálva, aszexuális pasi sokkal kevesebb, főleg olyan, akinek jó a személyisége. Szerontem is célzottan kellene keresni pl. Tátskeresőkön. Nincsenek amúgy netes oldalak a témáról?
2016. febr. 6. 10:19
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 szerintem már belinkeltem egy ilyen oldalt ugyanennek a kérdezőnek egy másik kérdésben, nem fogom visszakeresni. Ha nem neki, akkor is, nézze már meg a korábbi kérdéseket. Nem ő az első aszex nő a világon.
2016. febr. 6. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!