Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy teljesen aszexuális nő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy teljesen aszexuális nő is találhat párt, van esély, remény? 30N

Figyelt kérdés

Utálom a testiséget,a szexet!

Viszont szeretetre,törődésre vágyok,szeretnénk társat.

Elfogadtam magam,viszont így nagyon nehéz társat találnom

30 éves múltam,a kapcsolataim a szex miatt mentek tönkre!

Szeretem az állatokat,kutyát,macskát.

Hol lehet ilyen férfiakkal ismerkedni?

Egyáltalán létezik ilyen férfi?

Hol keresem,hol találjam meg a társam?

2016. febr. 6. 08:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehetséges.

Ugyanis vannak férfiak akikhez pont "passzolsz" (nem tudok most jobb szót) e téren.

Aszexuális férfiak, impotens férfiak, komoly lelki gátlások miatt szexuális életet mellőző férfiak illetve azok akiknek a szexualitás nem fontos, a gyermeknemzésre szorítkoznak csupán.

Szóval esélyed van - régi klisé, de esély addig van amíg fel nem adod.

De jobb, ha ezt nem titkolod sokáig, ha elkezd komolyra fordulni egy friss kapcsolatod... Jobb az őszinteség - ha ő pont nem ilyen, akkor úgysem működött volna, ha viszont igen akkor folytathatjátok és nagyon jó lesz, mert nem kell a titkolózás miatti gátlásokkal küzdened.

Hidd el, megtalálod majd azt aki hozzád való - és boldogok lesztek majd. :)

2016. febr. 6. 10:29
 12/13 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy aszexuális vagyok, pedig férjem van és gyerekeim! S aztán rájöttem, hogy velem van a gond, nem tudtam egész idáig elfogadni magamat, tele voltam gátlásokkal. És ennyi év után, 30 felett tapasztaltam meg először az orgazmust, és rájöttem, hogy egyáltalán nem vagyok aszexuális!!!!!
2016. márc. 19. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Gyereket azért vállalnál,csak a szex élvezeti részét utasítod el?
2016. márc. 19. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!