Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély rá, hogy újra érdekeljem ezt a lányt?
Mivel már egy városban laktok meg lehetne próbálni. Remélem nem sértődött meg, egy távkapcsolat nem tud működni sokáig, főleg, ha többszáz kilométerről van szó. Nem tudom nálatok mekkora volt a távolság, de az én életemben is van egy lány, akivel kicsivel több, mint 200 kilométerre lakunk egymástól. Nagyon szeretem, elvileg ő is engem, többé-kevésbé tartjuk is a kapcsolatot, de valószínűleg nem tudnánk hosszú távon működni és ezt én is belátom. Mi is van, hogy hanyagoljuk egymást egy ideig..
Na de visszatérve rád, szerintem próbáld meg újra felvenni vele a kapcsolatot.
Ha megvan a lány elérhetőségei szerintem vedd fel vele a kapcsolatot. Egy próbát mindenképp megér. Ha normális viszonyban váltatok el akkor meg kellett, hogy értse ez hosszú távon nem működhetett volna a távolság miatt.
Ha benne van egy találkozóban akkor ezt is elmondhatod, hogy akkoriban mi volt az oka a viselkedésednek, távolság tartásodnak.
Sajna ismerős a szituációd, én is jártam hasonló cipőben. Nekünk se tartott sokáig. Volt amikor 2 hetente tudtunk találkozni hétvégéken, de minden este órákat beszélgettünk. Egy nagyon jó időszak volt az az akkori még ha rövid ideig tartott is. Nálunk 300 km volt a távolság.
Mai napig tartjuk a kapcsolatot, de mint pár nem tudunk együtt működni a távolság miatt. Hiába vonzódunk egymáshoz, de tudjuk nem működne hiába vonzódunk még egymáshoz annak ellenére, hogy ritkán találkozunk, évi 2-3 alkalom.
Szóval vágj bele, ne szalaszd el a lehetőséget, hogy esetleg sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!