Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még esély rá, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély rá, hogy újra érdekeljem ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Volt egy lány aki egy ideig vidéken lakott elég messze tőlem,én Budapesti vagyok.Ritkán találkoztunk és én elhanyagoltam őt,mellőztem az életemből mert tényleg messze lakott.. Nem kerestem,nem beszéltünk szinte már semmit, egy ideig nagyon érdeklődött utánam akkor is mikor én hanyagoltam és nem foglalkoztam már vele annyira...Nem rég összefutottam vele itt Budapesten,ekkor tudtam meg,hogy mostanában költözött fel... Megint előjöttek belőlem azok az érzések amik régen azon a két találkozon éreztem meg az éjszakákon át tartó beszélgetéseknél..Szeretnék vele sokat lenni..De nem váltottunk pár szónál többet..Annyit mondott miután felismertük egymást,hogy örül,hogy lát,nem rég költözött fel,kérdezgetett rólam is egy két dolgot de láttam rajta kicsit kellemetlenül érezte magát aztán elköszöntünk és ment mindkettőnk a dolgára..Tényleg sajnálom,hogy hanyagoltam amiatt mert messze lakott tőlem,nem kellett volna ezért lemondanom róla,de szeretném ha minden a régi lenne és szeretnék vele lenni mert szeretem.. Nem tudom mit kezdjek ezzel a helyzettel nem tudom ő hogyan állna hozzám ez után.. Ti mit tennétek?
2016. máj. 3. 19:11
 1/4 Kenzo Tenma ***** válasza:

Mivel már egy városban laktok meg lehetne próbálni. Remélem nem sértődött meg, egy távkapcsolat nem tud működni sokáig, főleg, ha többszáz kilométerről van szó. Nem tudom nálatok mekkora volt a távolság, de az én életemben is van egy lány, akivel kicsivel több, mint 200 kilométerre lakunk egymástól. Nagyon szeretem, elvileg ő is engem, többé-kevésbé tartjuk is a kapcsolatot, de valószínűleg nem tudnánk hosszú távon működni és ezt én is belátom. Mi is van, hogy hanyagoljuk egymást egy ideig..

Na de visszatérve rád, szerintem próbáld meg újra felvenni vele a kapcsolatot.

2016. máj. 3. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha megvan a lány elérhetőségei szerintem vedd fel vele a kapcsolatot. Egy próbát mindenképp megér. Ha normális viszonyban váltatok el akkor meg kellett, hogy értse ez hosszú távon nem működhetett volna a távolság miatt.

Ha benne van egy találkozóban akkor ezt is elmondhatod, hogy akkoriban mi volt az oka a viselkedésednek, távolság tartásodnak.

Sajna ismerős a szituációd, én is jártam hasonló cipőben. Nekünk se tartott sokáig. Volt amikor 2 hetente tudtunk találkozni hétvégéken, de minden este órákat beszélgettünk. Egy nagyon jó időszak volt az az akkori még ha rövid ideig tartott is. Nálunk 300 km volt a távolság.

Mai napig tartjuk a kapcsolatot, de mint pár nem tudunk együtt működni a távolság miatt. Hiába vonzódunk egymáshoz, de tudjuk nem működne hiába vonzódunk még egymáshoz annak ellenére, hogy ritkán találkozunk, évi 2-3 alkalom.

Szóval vágj bele, ne szalaszd el a lehetőséget, hogy esetleg sikerüljön.

2016. máj. 3. 20:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából szemét voltam,egyszer elolvastam az üzenetét és soha többé nem válaszoltam.Nem közöltem azt se,hogy ez így nem jó..Nem mondtam semmit..
2016. máj. 3. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor kitudja, hogy mennyire viselte meg viselkedésed. Hívd fel és hátha belemegy egy találkozóba.
2016. máj. 4. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!