Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mitől féltek?
Tételezzük fel:
Van egy pasi. 20+, dolgozik, éli életét. Mellette csak téged akar. Kedves, aranyos, törekszik rá, hogy jól érezd magad, odafigyel mégsem papucs, határozott, stb.
Miért nem érdemel egy esélyt? Jöhet privátban is.
Mindig így kezdődik...
Ez nem félelem, hanem a vonzódás hiánya. Ill. sok pasi valamiért nem képes felfogni, hogy nélküle is teljes a kiszemelt nő élete, nincs kedve/ideje/energiája/semmi motivációja egy párkapcsolatra. Nem akarja és kész.
És amikor ezt szépen elmagyarázom, az általad vázolt álompasi meg nem hajlandó ezt felfogni, akkor minél inkább nyomul, annál ellenszenvesebb lesz, a végén pedig már undorodom tőle, és üvöltve küldöm el a bús p..csába, hogy hagyjon már békén... és persze és vagyok a sz@r szemét, mert csak x hónapig tűrtem a zaklatását és miért nem értem meg őt, és különbenis hogy bánthatom meg ennyire, és csak egy esélyt... NEM.
Amúgy meg ha annyira rohadtul önzetlen lenne és csak arra törekedne, hogy nekem jó legyen, akkor felfogná, hogy nekem akkor jó, ha békén hagy.
Csak úgy mondom.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!