Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti is féltek a motorozástól?
Nekem a pasim motormanias, en gyerekkorom ota utalom a motorokat de rabeszelt, h ez egy szuper hobbi es h csinaljuk egyutt es mindenfele probakor nelkul masnap elmentunk nekem meregdraga motoros felszerelest vasarolni, konkretan mindent ami a motorozashoz kell.
Mivel iszonyat penzt elkoltottunk ugy voltam vele, h kesz erot veszek magamon es szeretni fogom, mikozben mar az elso kor utan halalfelelmem volt, az oxigenhianytol majdnem bealudtam, azt hittem h lerepul a sisakom, rosszul dolok...a vegen mar sirtam:-))
Aztan masnap megint es megint majd eldontottuk h lemegyunk a szuleihez ami 5 oras ut az M25 son (Anglia) es o baromi gyors motoros, en meg halal rettego, mindenkit megelozott, en mar sikitottam es orankent meg kellett allnunk h osszedjem magam, fogalmam sincs h csinaltam vegig:-)
Aztan elkezdtem ellazulni egyre tobbet motoroztunk, kezdtem rutinos lenni, doles meg ilyesmik es bar meg mindig utaltam megis magamra eroltettem az egeszet.
Aztan egy varazslatos napon 220-rol lelassultunk kanyarban kb 100-80-ra es ezsel a sebsseggel az aszfalton landoltunk mindenketten az ellenkezo savban. Allitolag en valami hatalmasat repultem mert a pasim joval mogottem volt esesnel, o agyrazkodast kapott nekem pedig eltort a kezem a labam es azt se tudtam hol vagyok:-))
Korhaz, kezeles mindketten szerencsesen megusztuk a rendor es a mento mondtak h ugy jottek h azt hittek h halottak vagyunk mert nagy gyorsasaggal ertunk aszfaltot:-))Az volt a mazli h teljes vedofelszerelesben voltunk a Shoei cegnek kb koszonotet mondtam h nem tort szet a fejemen a sisak😄😄😄😄
Szoval ennyi, a motor persze meghalt de ez a legkevesbe sem zavart, es azota egyikunk sem ul motorra. O szeretne de belatta h o motoron felelotlen szoval marad az auto.
Soha de soha tobbet, mindezt ugy h rutinus motoros, husz ev alatt egy balesete sem volt...kiveve velem:-))))
5-ös,azért ennyire büszke ne legyél a pasidra,aki ilyen felelőtlenül közlekedett úgy hogy vele voltál ...
Nem szeretem a motorokat,nem ülök fel senki mögé.
1. Ha csak hátul kapaszkodó van, akkor igen, félek. Ha a fiúba lehet kapaszkodni, akkor nem félek nagyon. Izgalmas, de nem félelmetes.
2. Ha van olyan szerződésem, ami tiltja a motorozást (mindent, ami fokozza a sérülés veszélyét), vagy én féltem magam, hogy nem tudok a közeljövőben ilyen területen érvényesülni, amihez kifogástalan testi épség szükséges, akkor amiatt nem lehet.
4-es vagyok. Én még egy robogóra se nagyon mernék felülni. Nekem, ha csak nem gyalogosan vagyok akkor szükségem van arra a kvázi biztonságot nyújtó érzésre amit egy autó kasznija nyújt nekem. A motornál ez pedig nincs meg.
Persze mint mindennek, a motorozásnak is megvan a maga világa és a varázsa, ahogy ezt is lehet jól és nem jól csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!