Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti is féltek a motorozástól?
Én imádok motorozni, de csak olyan ember mögé ülök fel, akiben megbízom, és eddig még sosem volt baj.
Egyébként a párom egyik rokonának van egy sportmotorja is, és a párom azt mondta, hogy nagyon fogok félni, ha felülök mögé, és elvisz egy körre, de végül felültem. Egyáltalán nem bántam meg, életem egyik legjobb élménye volt, és egyáltalán nem féltem, mert rutinos volt.
Sokan attól félnek, hogy a motor balesetveszélyes, de az autó nem az? Attól még, hogy valaki normálisan, figyelmesen vezet (és ez bármilyen járműre igaz), attól a szembejövő, előttünk-mögöttünk lévő, még lehet hülye, aki balesetet fog okozni, és mi fogunk lebénulni, belehalni. Ezt nem lehet kiszámítani.
Ráadásul akkor sem biciklire, sem repülőre nem lehet ülni, sőt a legjobb, ha ki sem megyünk az utcára, mert akkor közlekedési baleset nem érhet minket.
Ne értsetek félre, nem nézem le pl. a 4. (10.) válaszolót, aki azért nem ül motorra, robogóra, mert kell neki a biztonságérzet, csak azt próbáltam elmagyarázni, hogy teljesen mindegy, mire ülsz fel és hogyan vezetsz, ha a másik béna. 30/N
Hogy lehet félni a motorozástól?
Én imádom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!