Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha egy srác elkönnyezné magát közös filmnézésen a filmen?
Azt hiszem nem leszek nepszeru a valaszommal, de ettol meg ugy gondolom, hogy egeszseges lelkuletu ember nem sirja el magat semmilyen filmen csak olyan, akinek valami lelkiproblemaja van.
Lehet sirni ha nagy fajdalom eri az embert akar fizikailag, vagy lelkileg ... de ehhez kell egy nagyfoku szemelyes erintettseg. Egy szomoru torteneten, vagy valami szornyuseges fenykepen viszont max megborzong egy egeszseges ember, talan rossz kedve lesz ... de a siras ilyen esetekben sem indokolt.
A férjem is Hatchi-n sírt :) Azt hiszem, ez egy ilyen film.
Nem kell lelki sérültnek lenni a filmen síráshoz, csak átlagnál érzékenyebb lelki világ, empátia is elég. :) Én nőként sokszor meghatódom a filmeken, különösen mióta gyerekeink is vannak. Nem vagyok lelki sérült, kifejezetten erős, egészséges nő vagyok. De amikor valami megható, akkor az az :) Átélem, megélem, engedem hogy hasson, és utána ezzel a tapasztalattal is több leszek :) Én kifejezetten szeretek filmen sírni.
Nem, nem zavarna :D Nincsenek lelki problémáim, de megható, szomorú filmeken tudok sírni. Szerintem baromság, hogy az az ember sérült, aki erre képes... Szerintem normális emberi tulajdonság, hogy az ember képes meghatódni dolgokon, ez egyeseknél könnyek formájában is előjön, mások könnyek nélkül hatódnak meg. Mindkettő normális. Mint az is, hogy emberként empatikusan vagyunk, képesek vagyunk beleképzelni magunkat más helyzetébe, megsajnálni valakit (még ha nem valós dologról van is szó, egy filmbe beleéli magát az ember, ha jó)
Szóval a legnagyobb baromság elítélni az olyanokat, akik megkönnyeznek egy szomorú vagy megható filmet.
kozos filmnezesen tenyleg filmet neztek?! :))
A viccet felre teve, nekem jobban tetszene, mert tudnam, hogy biztonsagban erzi magat mellettem, hogy megengedje maganak a konnyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!