Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mitől féltek?
Tételezzük fel:
Van egy pasi. 20+, dolgozik, éli életét. Mellette csak téged akar. Kedves, aranyos, törekszik rá, hogy jól érezd magad, odafigyel mégsem papucs, határozott, stb.
Miért nem érdemel egy esélyt? Jöhet privátban is.
"Miért nem érdemel egy esélyt?"
Talán mert nem vonzódik hozzád.
Ilyenkor egy nagyon egyszerű trükküt kell bevetni, ez szinte minden nőnél bejön. Érdeklődsz, nyomulsz, aztán 3-4 napig semmi.
Na az ki tudja borítani a nőket és akkor nyítnak feléd.
Ha nem, akkor esélyed se lett volna.
Nem félnek, nem félünk, ahogy előttem egy tőlem 2 évvel idősebb nő is írta, van, hogy NEM kell párkapcsolat és kész. Vagy nem TE kellesz. El kell tudni fogadni. "Egy esély"... szeretnél abban a tudatban élni, hogy valaki nem akart veled együtt lenni, de te kikönyörögtél tőle egy esélyt? Az a kapcsolat nem is lesz tartós, még ha létre is jön.
A másik, hogy csupa jó tulajdonságot soroltál fel magadról... A negatív tulajdonságok hol vannak? Merthogy pontosan ez szokott történni, csak a jót sugározza magából az illető kb. 1 hónapig, aztán borul a bili, kiderül, hogy féltékenykedős, irányításmániás, a nőt mint tárgyat kezelő s*ggf*j az illető (nem te, kérdező, , nem is ismerlek, mielőtt bevédenéd magad, de megesik az ilyen).
Attól, hogy valaki dolgozik, nem jobb ember annál, mint aki (éppen) nem dolgozik. Attól, hogy valaki csak engem akar, még nem fogom én is akarni őt (illetve, az elég beteg felállás lenne...).
Attól, hogy figyelmes valaki, nem biztos, hogy olyan dolgokra szentel figyelmet, mint amit én fontosnak tartok.
Attól, hogy valaki határozott, még nem csak azt jelenti hogy adott helyzetekben jól irányít és dönt, hanem azt is jelentheti, hogy elnyomja a másikat, nem hagyja érvényesülni stbstb.
Szóval mindennek két oldala van, kedves kérdező, ahogy neked is.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!