Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én gyerek nélkül se találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gyerek nélkül se találok férfit, más gyerekkel is tud férfit találni aki velem egyidős. Ez miért lehet? L/23

Figyelt kérdés
Engem otthagynak mindenféle indokkal, vagy indok nélkül. De akinek gyereke van mástól, annak még is van valakije.
2016. jan. 4. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

Vagy nem nézel ki jól, vagy defektes vagy, vagy nemi beteg, vagy sárkány, vagy nincs egyáltalán jövedelmed.

Ha ezek közül bármelyik fennáll, nekem nem kellenél. Remélem segítettem.

24F

2016. jan. 4. 13:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülye a felfogásod. És 1000%-ra mondom hogy a férfiak többsége a gyerek nélküli 23 évest választaná. Más okai lehetnek hogy nem találsz párt...de ez így csak tippelgetésre ad okot miért nem. Talán rossz helyen keresed, vagy nem vagy annyira csinos stb.
2016. jan. 4. 13:12
 3/12 A kérdező kommentje:
170 cm és 50 kg vagyok. Szóval kövér nem vagyok. Vagy lehet az a gond hogy én nem akaszkodom egy férfira sem?
2016. jan. 4. 13:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy ki tud kivel összejönni, ezer dologtól függ:

hol lakik, hogy néz ki, hány éves, mit dolgozik ha dolgozik e egyáltalán, milyen életet él, kik az ideáljai, sőt milyen magas az illető vagy hány kiló. Milyen körökben fordul meg...

2016. jan. 4. 13:14
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Tipikus nő vagy ráadásul. Felsoroltunk egy csomó okot, erre te válaszolsz 1-re. Nem ártana megtanulni megtisztelni a másikat, hogyha mi is megtisztelünk téged azzal, hogy válaszoltunk, mert tetszik vagy nem, eléggé BUTA, felszínes kislánynak tűnsz most.
2016. jan. 4. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre neked senki nem fog tudni választ adni úgy, hogy nem ismer. Maximum nagyon nagy vonalakban. Ugyanis ezer és egy oka lehet annak, hogy miért nem találsz párt.
2016. jan. 4. 13:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Az indokok mik voltak?
2016. jan. 4. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:

többedik ilyen kérdést írod ki, ténylegesen keresed az okot, vagy csak sajnáltatni szeretnéd magad?

22F

2016. jan. 4. 14:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Gyerekes nő több mindent bevállal, és simulékonyabb. Akit nem zavar a gyerek, annak főnyeremény.
2016. jan. 4. 16:23
 10/12 anonim ***** válasza:

ha veled egyidős 24 akkor az még nem férfi hanem fiu

az elvált nők bevállalnak NFVSZt meg hasonlókat ez kell a pasiknak nem mindig a dugásde az naponta

ezt megteszed? na ugye

2016. febr. 10. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!