Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gyerek nélkül se találok férfit, más gyerekkel is tud férfit találni aki velem egyidős. Ez miért lehet? L/23
Figyelt kérdés
Engem otthagynak mindenféle indokkal, vagy indok nélkül. De akinek gyereke van mástól, annak még is van valakije.2016. jan. 4. 13:09
1/12 anonim válasza:
Vagy nem nézel ki jól, vagy defektes vagy, vagy nemi beteg, vagy sárkány, vagy nincs egyáltalán jövedelmed.
Ha ezek közül bármelyik fennáll, nekem nem kellenél. Remélem segítettem.
24F
2/12 anonim válasza:
Elég hülye a felfogásod. És 1000%-ra mondom hogy a férfiak többsége a gyerek nélküli 23 évest választaná. Más okai lehetnek hogy nem találsz párt...de ez így csak tippelgetésre ad okot miért nem. Talán rossz helyen keresed, vagy nem vagy annyira csinos stb.
3/12 A kérdező kommentje:
170 cm és 50 kg vagyok. Szóval kövér nem vagyok. Vagy lehet az a gond hogy én nem akaszkodom egy férfira sem?
2016. jan. 4. 13:14
4/12 anonim válasza:
Az hogy ki tud kivel összejönni, ezer dologtól függ:
hol lakik, hogy néz ki, hány éves, mit dolgozik ha dolgozik e egyáltalán, milyen életet él, kik az ideáljai, sőt milyen magas az illető vagy hány kiló. Milyen körökben fordul meg...
5/12 anonim válasza:
Tipikus nő vagy ráadásul. Felsoroltunk egy csomó okot, erre te válaszolsz 1-re. Nem ártana megtanulni megtisztelni a másikat, hogyha mi is megtisztelünk téged azzal, hogy válaszoltunk, mert tetszik vagy nem, eléggé BUTA, felszínes kislánynak tűnsz most.
6/12 anonim válasza:
Erre a kérdésre neked senki nem fog tudni választ adni úgy, hogy nem ismer. Maximum nagyon nagy vonalakban. Ugyanis ezer és egy oka lehet annak, hogy miért nem találsz párt.
8/12 anonim válasza:
többedik ilyen kérdést írod ki, ténylegesen keresed az okot, vagy csak sajnáltatni szeretnéd magad?
22F
9/12 anonim válasza:
Gyerekes nő több mindent bevállal, és simulékonyabb. Akit nem zavar a gyerek, annak főnyeremény.
10/12 anonim válasza:
ha veled egyidős 24 akkor az még nem férfi hanem fiu
az elvált nők bevállalnak NFVSZt meg hasonlókat ez kell a pasiknak nem mindig a dugásde az naponta
ezt megteszed? na ugye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!