Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz találni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz találni egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem egyszerű. Hol vannak a sármos, jól kinéző, modern (nem kondi-nyomi, nem ecsetfejű majom), megbízható, komoly férfiak?

Buszon, randioldalon bulikban: szinte mindenhol vagy örök vesztes, csúnyácska-butácska fiúk vannak, vagy a 'mai' "páwák".

És kedves srácok, aki jönne azzal, hogy a külső nem fontos, és felszínes vagyok, ne haragudjatok, ha nincs meg a kémia, akkor Ti sem erőltetnétek.

Nem arról van szó, hogy velem van a gond, és 'nem kellek nekik', egyszerűen nem találom őket....

Egy fiatal lány

2016. júl. 19. 21:14
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Gyenge indítás? Mihez?

Hogy bebizonyítsátok, dögösek vagytok? Vagy hogy egy ésszerű választ kapjak?

Miért akartok vizsgáztatni, bírálni, mikor nem tudtok feltétlenül felmutatni annyit, amennyit leírtam...

Vádaskodtok csak szinte, de lehet jogtalanul.

2016. júl. 19. 21:35
 12/31 anonim ***** válasza:
74%

Ilyen Freddie ((Fehérvári Gábor Alfréd) kategóriára gondolsz?

Sokszor látok ilyen "hol vannak a normális pasik?" kérdést ezen az oldalon, de általában csak végigolvasom a válaszokat, és mindig arra jutok, hogy itt vagyok...de úgy sem akar senki ismerkedni, így nem is írok. Valamint mindig az "itt élők" után érkezek ide órák múlva, így ők már sikeresen felbosszantottak, vagy telespamolták a kérdést.

2016. júl. 19. 21:43
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
elkerülnek téged.. én is elkerülnélek eme kis bemutatkozó után!
2016. júl. 19. 21:54
 14/31 anonim ***** válasza:
Felmutatni egy ember olyat tud, amihez volt köze, hogy kialakuljon. Felmutatni egy diplomát, egy jó keresetet, megbízhatóságot, hűséget, intelligenciát, sportos testalkatot lehet. Nincs azzal baj, hogy neked a "helyes, sármos" férfiak tetszenek, de ne nézd le itt azokat, akikben ez nincs meg, de a többi akár igen. Erről senki nem tehet. Neked se az érdemed az, hogy szép arcod van, de ha van egy jó tested, az már igen. Emellett a stílusod nem feltétlenül fogja bevonzani ezeket a férfiakat, amiket leírtál. Legyél nyitottabb, kedvesebb. Amúgy ezek a férfiak se marslakók, ők is itt élnek köztünk, olyan helyeken vannak, mint mindenki más.
2016. júl. 19. 22:03
 15/31 anonim ***** válasza:
18%
Broáááf! Böff!
2016. júl. 19. 22:14
 16/31 anonim ***** válasza:
63%
A kémiáhz minimum a testközelében kell lenned, váltanod vele pár szót, ismerned minimálisan. Na most, ha te ezek közül egyikkel sem rendelkezel, akkor miért mondod, hogy meg van a kémia? Csak, mert jól néz ki? Érdekes felfogás. :)
2016. júl. 19. 22:24
 17/31 anonim ***** válasza:
69%
Valószínűleg a nagymellű, top kinézetű, alacsony igényű atomfizikus szűzlányok mellett találod. Sajnos én sem akadok rá ilyenekre, pedig nagyon meglenne a kémia.
2016. júl. 19. 22:48
 18/31 anonim ***** válasza:
21%

Csak hogy egy normális választ is kapjál. :) persze le lehet pontizji,megszoktam

Buszon a legtöbb az a gimis,szakközepes diák lesz,aki mind vagy a nyomj csunyácska,(akik lehetnek emberileg normálisak) és a kefefejű nfocista pávák(akik kevésbé normálisak átlagba)

Komoly férfiak nem bulikban lesznek,meg randioldalakon. A legtöbbnek hosszú kapcsolata van,mert nem a csajozás fogja az idejét kitölteni.

Inkább kávézókban,esetleg elitebb,igènyesebb szórakozóhelyen próbálkozz.

Modern alatt mit értesz?

És hány éves vagy?

2016. júl. 19. 22:49
 19/31 anonim ***** válasza:
61%
az engem is érdekelne, hogy szerinted milyen egy modern férfi. :D
2016. júl. 19. 23:18
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Megint csak a két véglet: vagy örökvesztes, vagy páwa...

Mint a szovjetunióban, van fél literes lábos, az annál egyel nagyobb meg már az 50 literes...

2016. júl. 19. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!