Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha a magasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a magasságom miatt visszautasítanak a nők?

Figyelt kérdés

Úgy voltam idáig vele, hogy próbálkozok, pozitívan állok a dolgokhoz és majd találok valakit akivel jól el leszünk. Ez nem jött össze. 22 éves vagyok és még nem volt kapcsolatom. A magasságom miatt rögtön leírnak. 156 cm vagyok. Igazából az zavar a legjobban, hogy még esélyt se kapok a randira. Pedig ha eljönnének egy randira, akkor lehet megkedvelnének, megismernék az igazi énem. Próbálkoztam társkeresőkön is, de az a tapasztalatom, hogy ott még jobban a külsőségekre mennek a nők. Általában még választ se kapok a leveleimre. Szerintetek hogyan, hol próbálkozzak, hogy igent mondajak egy randira hívásra?

Legutóbb azt mondta nekem egy nő, akinél próbálkoztam, hogy egy nő se tud férfiként nézni rám, ezért jobb lesz, ha beletörődök inkább. Lehet ez a megoldás, hagyjak fel az ismerkedéssel?

2016. júl. 19. 18:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%

"Ne add fel, mert valahol ott van a párod és meg is fogjátok találni egymást! :)"

te nem jönnél össze vele? vagy csak te is ezzel a dumával küldöd tovább?

2016. szept. 14. 08:18
 22/23 anonim ***** válasza:
67%
Vágd le a lábát és alacsonyabb lesz. Problem solved.
2016. okt. 18. 22:00
 23/23 anonim ***** válasza:
Vegyél magasított talpú Nike Airmax cipőt, az ad pár cm-t. Oroszországban pedig végeznek magasságnövelő műtétet, mi drága, fájdalmas, és max 10 cm-t ad. Eltörik a csontod és közé raknak valami csövet.
2016. dec. 9. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!