Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a magasságom miatt visszautasítanak a nők?
Úgy voltam idáig vele, hogy próbálkozok, pozitívan állok a dolgokhoz és majd találok valakit akivel jól el leszünk. Ez nem jött össze. 22 éves vagyok és még nem volt kapcsolatom. A magasságom miatt rögtön leírnak. 156 cm vagyok. Igazából az zavar a legjobban, hogy még esélyt se kapok a randira. Pedig ha eljönnének egy randira, akkor lehet megkedvelnének, megismernék az igazi énem. Próbálkoztam társkeresőkön is, de az a tapasztalatom, hogy ott még jobban a külsőségekre mennek a nők. Általában még választ se kapok a leveleimre. Szerintetek hogyan, hol próbálkozzak, hogy igent mondajak egy randira hívásra?
Legutóbb azt mondta nekem egy nő, akinél próbálkoztam, hogy egy nő se tud férfiként nézni rám, ezért jobb lesz, ha beletörődök inkább. Lehet ez a megoldás, hagyjak fel az ismerkedéssel?
"vagy csak nekik írj a társkeresőkön"
az asianfriendfinder-en kívül, ahol férjet (és amíg ki a nagy eszünkkel nem lépünk az EU-ból, addig útlevelet) keresnek ázsiai lányok hol vannak elérhető ázsiai csajok társkeresőn? :)
Én 153 centi vagyok.
Simán összejönnék egy 156 centis fiúval.:)
Szóval nyugi. Biztos találsz majd olyan lányt aki elfogad olyannak amilyen vagy.
Én azt tapasztalom, hogy a pici lányok (kolléganőim 140-150 centi körül) is a magas pasikra buknak. :(
Én 176 centi vagyok. Volt egy gyönyörű testű férfi, aki kb. 160 centi volt. Nagyon jól elbeszélgettünk, jól éreztem magam vele, de nagyon zavart a méret különbség. Különösen, mivel ő szép szálkás testű volt, én meg kifejezetten kövér vagyok. Megfogta a kezem és mintha egy gyerek lett volna. Konkrétan a tizenéves lányom nagyobb nála minden méretben... Szóval, tényleg nem tudtam rá férfiként tekinteni. Sajnálom! Lehet lepontozni...
Most egy 165 centi körüli pasival vagyok. Ő is alacsonyabb, de legalább kicsit erősebb (egyáltalán nem kövér) testalkat. A személyisége, a komoly szándékai és a nagyon hasonló gondolkodásmódunk fogott meg. Mi Tinderen ismerkedtünk meg. Próbáltad azt?
Valóban egy elég bunkó nővel hozott össze a sors. :(
De van sok alacsony lány és itt is írtak ketten szóval hajrá! ;)
Ne add fel, mert valahol ott van a párod és meg is fogjátok találni egymást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!