Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a nőket ennyire a magasságom?
Hát mondjuk, hogy ha maga a csaj is 161 centi, akkor már pl. nem vehet fel magassarkút, mert akkor már ő magasabb lesz, mint te. És lehet, hogy ez őt zavarná.
Mielőtt felteszel egy kérdést, azért gondolj már el egy picit azon, hogy talán te magad is tudnád a választ!
1# rossz a válaszod, ez a kérdés nem azért született, mert nem értené a dolgot.
Ez a helyes válasz: MINDEN nő felszínes, csak a minimun 250 cm magas, gazdag és helyes férfiakkal állnak szóba! Nem a te hibád, MINDEN a nők hibája!!!
Egyrészt leszögezném, hogy a magasság önmagában nem lehet probléma. Sok 160 körüli pasi ismerősöm van, és a legtöbbnek van párja, van akinek felesége is.
Másrészt, ha többnyire nálad magasabb nőknél próbálkozol akkor ne csodálkozz, hogy visszautasítanak. A nőknek csak nagyon kevés százalékát nem zavarja ez. A többség azt szereti ha a férfi magasabb nála. Én sem jöttem volna össze nálam alacsonyabbal.
Ezt el kell fogadni. Sokkal több esélyed van, ha nálad alacsonyabb lányoknál próbálkozol csak. Ha pedig ott is túl sok a visszautasítás, érdemes elgondolkodni milyen más probléma lehet még. Mert akkor már nem a magasságoddal van baj.
Igen, az is adott, hogy van akit ez zavar. Ez nem felszínesség, egyszerűen csak nem mindenki vonzódik a nála alacsonyabb pasikhoz.
Biztos nálad is van valami olyan külső tulajdonság amit ha meglátsz egy nőn , egyszerűen nem tartod vonzónak. Na a magasság is ilyen.
Nálam például az igénytelenség, a dohányzás és az egészségtelen túlsúly ilyen. Csakhogy, ezeken lehet változtatni, a magasságon nem.
Te összejönnél pl egy 120kg-os nővel? Van aki igen,sokan nem.
Nyilán a sullyon lehet változtatni ,a magasságon nem...de fogadd el hogy a legtöbb nőt zavarja,ha a pasi alacsonyabb. Engem is zavar. Ez nem felszínesség! A külső vonzalom igen is fontos,és ezen a jó belső sem változtat sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!