Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat zavarja, vagy inkább örülnek neki, ha a nő
elvárja, hogy a férfi biztos hátteret nyújtson
mindenben?
Ha anyagias pics* vagy, akkor zavar, hogy elvárod.
Ha normális nő vagy, akkor se "elvárd", de megnyugodhatsz biztosítok mindent ami tőlem telik. :)
22/F
2015. nov. 24. 10:17
Szerintem a férfiak 80%-át zavarja, mert persze minden a férfi vállán legyen ugye, az a jó, háteret, mindent megteremtsen...mert ő a FÉRFI!!!!!
2015. nov. 24. 10:18
Nah jól van ám... "mindent megteremtsen...mert ő a FÉRFI!!!!!"
Emlékeztetni szeretnélek, hogy míg a férfi vadászik!! a nő addig meg gyűjtöget...
Azért ne megszakítani akarjuk már egymást...
2015. nov. 24. 10:21
Nem különösebben zavarna, de nem is repesnék az örömtől, őszintén szólva hidegen hagy, hogy ilyen téren mit vár el, mert ezeket erőfeszítés nélkül tudnám biztosítani. A családom vagyonos, elég jó kis örökségünk van, én meg a rám eső zsé nagy részét befektettem, hogy amíg tanulok, addig is legyen bevételem. Van saját lakásom is, ami jelenleg ki van adva, és csak arra vár, h a leendő komoly barátnőmmel oda beköltözzünk. Nekem az a fontos, hogy olyan lányt találjak, akihez vonzódom, és egy hullámhosszon vagyunk. Az anyagi dolgok, a pénz, engem nem érdekelnek.
2015. nov. 24. 10:25
5/11 A kérdező kommentje:
Azt látom, hogy mindig olyan nők találnak ilyen rendes, odaadó férfiakat, aki a tenyerén hordozza őket, akik nem becsülik meg.Csak megcsalják, kihasználják.Én nem vagyok ilyen.Mégsem találok hasonlót.Pedig én is szeretném ha megbecsülne valaki.
Ha semmit nem keresel, akkor túl nagy terhet raksz rájuk, ha kevesebbet keresel, akkor tökéletes vagy, de Isten óvjon, ha többet mersz keresni...
2015. nov. 24. 17:48
7/11 anonim válasza:
Ha ingyenélő akar lenni és ezért a biztos háttérért nem nyújt nekem értékes dolgot (szeretet, gondoskodás lelki és testi értelemben is), akkor zavarna. Én szeretek fontos lenni a kedvesemnek, de ha baleknek akar nézni, azt utálom.
2015. nov. 27. 13:17
zavar.
ha már annyira nyomul az egyenlőség akkor a nő is teremthet magának hátteret.
vagy nyujtson ő nekem,háteret.
persze nem probléma,hogy én vagyok a férfi és én harcoloka barlangért,de akkor is ne ez legyen az alap.őrüljön,hogy nem kell güriznie,mint nekem.
2015. nov. 27. 21:28
9/11 A kérdező kommentje:
"vagy nyujtson ő nekem,háteret. "
Nyújtson anő hátteret?:DDD
Na köszönöm, ilyenből még egyszer nem kérek.Voltam magam is ilyen balga és még pár ismerősöm is, hogy a férfiú költözött a lányos házba, feneke is ki volt nyalva az uraságnak.A végén meg jó dolgában elkanászodott és mikor válásra került sor, vitte volna a kocsit, hűtőt, fél házat, a szülők cuccait, mert ő is ott lakott és így igényt formált rá.
Már bocsánat, de én sem szeretnék még egyszer rosszul járni.
A hagyományos felállásban azért mégis csak lehet valami ráció...Igenis, legyen a férfi a gavallér.Ez nem kihasználás, ez amolyan alap és így utólag belegondolva taszító is, ha a nő teszi a dolgokat a férfi feneke alá, valamire való pasas ezt nem is engedné!
10/11 Normert válasza:
Ha ez a kerdes szerepet kapott a kivalasztott partner szemelyetnilletoen akkor rossz emberrel probalkozolm ha teged ez a kerdes döntèsre kèsztet akkor te magad vagy a nem mehfelelő szemèly a kapcsolatban. Ha valakit cseszegetni akarsz ezzel akkor rettenetesennrossz helyen vagy. Ha lusta vagy akkor mi lenne a pontos szereped az èletben? Szerintem a pàrvàlasztàsnàl lenne 2-3 lènyegesebb alap szempont is mintsem ez. Persze a leghelyesebb ha sajàt 'kategoriadban' keresel part de ezt az èlet àltalàban elrendezi. Szerintem igen, zavarja a ferfiakat ha a legbiztosabbnak szànt pont az èletukben egy flusztràlò üres zseb.
2015. nov. 30. 09:35
Kapcsolódó kérdések: