Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők szoktak magukba nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szoktak magukba nézni amikor visszautasítanak egy pasit ok nélkül, akivel nincs semmi baj?

Figyelt kérdés

Volt olyan hogy tők jól elvoltunk egy nővel, nevettünk Stb de mégse akart, de nem tudta elmondani mi a baj csak egyszerűen nem és mondta is hogy nincs semmi baj velem. Ugyanakkor sír hogy már régóta szingli, nincs egy normális pasi Stb.

Ilyenkor nem nézz magába, nem gondolkozik el azon hogy lehet ő válogat nagyon, lehet túlságosan a tökéletest keresi, ő is hibás nem csak a pasik hogy régóta szingli.

2015. dec. 3. 07:31
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
54%
Savanyú a szőlő...
2015. dec. 3. 07:41
 2/39 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Ha visszautasítok valakit annak oka van, valami bajom van vele, maximum ezt nem kötöm a másik orrára.
2015. dec. 3. 07:52
 3/39 anonim ***** válasza:
94%

Én se vagyok olyannal aki nem vonz, lehet akármilyen jó fej.

Kémia.

Nem tudom, hogy esne, ha csak azért jönne össze veled, hogy legyen valakije.

Engedtessék meg, hogy azzal dugjunk, akivel akarunk dugni!

Köszönöm.

2015. dec. 3. 07:55
 4/39 A kérdező kommentje:
De ilyenkor ezeknek a nőknek be kéne ismerni hogy ok miattam sincs párom mert kevés férfi után tudok kémiát érezni és nem csak a pasik a hibásak mert nem akarnak engem
2015. dec. 3. 08:02
 5/39 anonim ***** válasza:
96%

Te is a nőt hibáztatod...

Nekem pl. több tucat randi után lett olyan, akivel megvolt az a bizonyos kémia. Ha összejöttem volna előtte valakivel, csak hogy legyen valakim, lemaradtam volna a nagy szerelemről.

2015. dec. 3. 08:05
 6/39 anonim ***** válasza:
86%
Mi az, hogy az én hibám, mert nem tudok kémiát érezni.....ez valami rossz vicc? Miért lenne bárkinek is a hibája hogy nem kíván meg valaki mást? Addig jó amíg nem izgulok fel úton útfélen mindenféle pasasokra. Az a természetes, hogy az ember lánya nehezen találja meg azt akivel minden stimmel és nem, óriási tévedés hogy az csakis valami jóképű, gazdag macsó lehet, bármibe beleszerethet egy nő, van aki egy mosolyba, egy érintésbe, egy hangba, valamibe amit a férfi mondott....és ugyanígy le is lombozhat bármi, és ezt nem lehet oknak megnevezni, lehet az illető kedves meg jófej, nézhet ki jól, de mond valami butaságot, vagy nem tetszik a hangja vagy az illata, és nem megy.
2015. dec. 3. 08:15
 7/39 anonim ***** válasza:
95%

A válaszolók leírtak mindent. Az a baj, hogy rengeteg pasi nyaggatott engem ezzel a szöveggel, meg miért nem próbáljuk meg legalább.

Ha már próbálni kell, az régen rossz. Meg esélyt adni... Minek? Vagy akarok valakit, de azt nagyon... Vagy nem, de akkor kár erőltetni.

2015. dec. 3. 08:31
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
nem kell az ilyen csajokkal foglalkozni és kész, egyébként sztem, amikor már erőlteted, h itt vagyok én is, itt vagyok én is!!, akkor már nem fog összejönni veled az is biztos, sőt! :)
2015. dec. 3. 08:38
 9/39 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem vagyok rá kíváncsi, nem lesz vágyam vele lenni. Amúgy ne értsd félre azt, hogy "jól elvoltunk". Én is voltam már el jól valakivel, de én pl olyan vagyok, hogy alapjáraton szinte mindenkivel jót dumálok, nevetek. De ez az én személyiségemen múlik, nem a másikon. Ettől függetlenül két randi után úgy éreztem, minden fontosat megtudtam róla, mert már második alkalommal ismételni kezdte magát. Nem volt miért találkoznunk.
2015. dec. 3. 08:41
 10/39 anonim ***** válasza:
56%

Egyetértek azzal, hogy nem szabad ezért a nőt hibáztatni, ha valaki nem jön ben, akkor nem jön be.

Viszont a "kémiára" fogni akkor is hülyeség, túlhasznált, üres és felesleges kifejezés. Kémiára akkor fogja az ember a dolgot, ha vagy nem ismeri még a saját igényeit és érzéseit sem, vagy udvariasságból nem akar konkrétan fogalmazni (ami nem feltétlenül baj).

2015. dec. 3. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!