Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szoktak magukba nézni amikor visszautasítanak egy pasit ok nélkül, akivel nincs semmi baj?
Volt olyan hogy tők jól elvoltunk egy nővel, nevettünk Stb de mégse akart, de nem tudta elmondani mi a baj csak egyszerűen nem és mondta is hogy nincs semmi baj velem. Ugyanakkor sír hogy már régóta szingli, nincs egy normális pasi Stb.
Ilyenkor nem nézz magába, nem gondolkozik el azon hogy lehet ő válogat nagyon, lehet túlságosan a tökéletest keresi, ő is hibás nem csak a pasik hogy régóta szingli.
Én se vagyok olyannal aki nem vonz, lehet akármilyen jó fej.
Kémia.
Nem tudom, hogy esne, ha csak azért jönne össze veled, hogy legyen valakije.
Engedtessék meg, hogy azzal dugjunk, akivel akarunk dugni!
Köszönöm.
Te is a nőt hibáztatod...
Nekem pl. több tucat randi után lett olyan, akivel megvolt az a bizonyos kémia. Ha összejöttem volna előtte valakivel, csak hogy legyen valakim, lemaradtam volna a nagy szerelemről.
A válaszolók leírtak mindent. Az a baj, hogy rengeteg pasi nyaggatott engem ezzel a szöveggel, meg miért nem próbáljuk meg legalább.
Ha már próbálni kell, az régen rossz. Meg esélyt adni... Minek? Vagy akarok valakit, de azt nagyon... Vagy nem, de akkor kár erőltetni.
Egyetértek azzal, hogy nem szabad ezért a nőt hibáztatni, ha valaki nem jön ben, akkor nem jön be.
Viszont a "kémiára" fogni akkor is hülyeség, túlhasznált, üres és felesleges kifejezés. Kémiára akkor fogja az ember a dolgot, ha vagy nem ismeri még a saját igényeit és érzéseit sem, vagy udvariasságból nem akar konkrétan fogalmazni (ami nem feltétlenül baj).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!