Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire toleránsak a mai nők a testi hibákkal szemben?
Nos én viszont nem feküdnék kés alá. Ellenérzésem van. Egy fogam is hiányzik, ha érdekel. (nem látható helyen)
Arra sem tellett akkor, mikor kihúzták. Most meg már mindegy, mert rég beforrt. Nekem nem olyan fontos a külsőm, hogy bármeddig elmenjek érte. Nem edzek azért, hogy jobban nézzek ki. (fogyás sem ezért volt) Nem vagyok hiú és nincs bennem álomkép arról, hogyan fogok kinézni. Másrészt sok helyen az orvos sem tud mit tenni vele állítólag. (pl felkar, ott eléggé lóg)
Nem csak 1-2 helyen rossz, az egész testemen voltam elhízva, nem pocakpali voltam, aki csak hasra hízik. Ez akkora összeg lenne, hogy abból már kb egy új autót kapok.
#26 dehogynem. Rumot, papagájt, meg....
Még több rumot! :)
Mondjuk most hogy mondod, úgy leitatom, hogy a hegek már csak a múlt. Kösz a tippet.
Rendelem a hordót. 🍷😂
Lehet nyugodtan az ellenkezőjét írni a nőknek, de a saját tapasztalataimat tudom csak írni:
Nyitott gerinccel születtem, ami a járásomon látszik. Amit eddig "kaptam" a nőktől - és gyerekesektől is:
- nevetés a barátnővel;
- nevetés a hapsijával, mert az valami "poénost" mondott neki rám;
- dehonesztáló beszólogatás a családja jelenlétében;
- utánam kiabál a nő: "ennek tolókocsi kellene";
- "ez részeg vagy drogos";
- beszólás, mert azt hiszi bántani akarom;
A jobbik eset, amikor csak néz, de nem kommentál.
Úgy érzem, a mai magyar nők "megértőek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!