Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testi hibákkal rendelkező nőknek kevésbé számít a külső inkább belsőre koncentrálnak?
Nem vagyok helyes Alig volt barátnőm. Most ismerkedek egy kedves aranyos lánnyal aki viszonylag csinos de vannak testi hibái füle nagyon fura illetve az egyik szeme eléggé érdekesen áll.
Meglepően ismerkedés elején mondta hogy neki nem számít annyira a külső és valóban képcsere után nem tűnt el. Már egy randi is volt és szeretne még talizni. Lehet összefüggés vagy csak véletlen. Amúgy ő lenne az első barátnőm 31 évesen mert a külsőm miatt eddig mindig elutasítottak
Ismerek egy korombeli nőt,aki babakorában agyvérzést kapott,emiatt picit furán jár,a szeme is furán áll,az arca is erősen aszimmetrikus és ahhoz képest,ahogy kinéz,mégis nagyok az igények.Először is,hogy a csávó legyen egészséges-mondjuk érthető,mert úgy jobban tud neki segíteni a pasas-,magas,jóképű és legyen egzisztenciája.Mondjuk ő legalább bevallja és nem áltat másokat.
Szóval ez még köztük is egyénfüggő,ki mit fogad el jobban.
2es vagyok ismét:
Ugyan pozitív irányba sokat változott a személyisége,de szerintem még mindig nem olyan szinten,hogy egy jóképűnek mondott csávónál kompenzáljon,aki akárkit megkap.Szóval nem akarom őt a háta mögött bántani,de szerencse kell ahhoz,hogy egy jóképűnek mondott pl. mentő-ápolót felszedjen-direkte eüst hoztam fel,mert általában ők empatikusabbak az átlagnál-.A hangjától sokan megijedtek.Meg ráadásul eléggé szeret írányítani,elég rámenős olykor,amitől elég sok pasi a falnak megy.
Sok sikert kívánok neked,
a kérdés az személyiség függő,
Lehet társa a csúnya embereknek is,nem csak a szépeknek!
Csak akkor légy kapcsolatba vele,ha komolyan gondolod,és szeretni fogod,ne játsz az érzéseivel,sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!