Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők inkább belső vagy a külső hibákkal szemben az elfogadóbbak?
Nyilván belső, hiszen ha jóképű valaki,akkor lehet akármekkora tahó,bunkó, akkor is lesz millió nője.
Azonban ha már nem vagy jóképű, onnantól 0 esélyed van bármelyik nőnél...
Sőt igazából ha bunkó,lekezelő vagy a nőkkel,akkor sokkal jobban rád gerjednek,mintha kedves vagy normális lennél velük. Mert szerintük abban van kihívás,míg a másikban nincsen semmi izgalmas...
24/F
Kérdés, milyen belső és milyen külső hiba, lehet-e rajta változtatni, és mennyire
Én magamat külső terén eléggé elfogadónak tartom, sok ember tart szépséghibának olyan dolgokat, amikkel nekem nincs akkora bajom (onnan elkezdve, hogy jujj, túl szőrös meg jujujj, nem elég izmos, odáig, hogy sebhelyek, nyúlszáj, bőrhibák, férfimell, műláb-műkéz, egy-két hiányzó fog). Amivel "bajom" van, azt viszont nem biztos, hogy meg tudnám szokni vagy szeretni (sztómazsák pl.).
Belsőre is kérdés, hogy mi. Van, ami instant kuka nálam, pl. szexizmus, patriarchális életszemlélet, radikális politikai nézetek, faragatlanság, butaság. Van, amivel kapcsolatban meg úgy vagyok, hogy hajlandó-e rajta változtatni. Ha nem, akkor azt mondanám, a belső hibákkal szemben kevésbé vagyok toleráns (önzőség, lustaság stb.).
Ez a nőknél elég relatív.
Mondok példát: Ha 185 magas vagy, az szuper és a nők rendre elfogadónak tarják magukat, ha a magasságról van szó, de a valóságban kb. 175cm-ig elfogadóak, az alatt nem.
Tehát ha ki kéne töltenie egy tesztet, majd minden nő beírná, hogy ő biza elfogadó, de ha egy 166 magas srác állna eléjük, 98% azonnal kukázná.
Az ellentmondást szükségszerűen relativizálással oldják fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!