Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyen helyzetben a normális nők? (hosszú)
Úgy csinálsz, mintha egy tanult nő több emberséget érdemelne, mint bármilyen más nő. tök mindegy, hogy valaki atomfizikus vagy szexmunkás, vagy bolti eladó, életcélokban gazdag vagy tanácstalan, minden esetben elfogadhatatlan az illető tárgyiasítása. Semmivel nem vagy különb, csak mert könyvet olvasol lol.
És azért vannak a nők ilyen helyzetben, mert a férfiak azt hiszik, minden az ő kedvükre van kitalálva erre a világra lol.
Kivéve ha férfi, mer' azok mind sertések.
én ezt annyira nem vettem észre. mármint én nem a szolis kategória vagyok,hanem a másik, de nem igazán voltam "darab hús",és nem nagyon voltak ilyen problémáim.
a 'szolis' kategóriát inkább megnézik,és inkább az a hús,és a jó lenne egy körre, de barátnőnek nem.és az ilyenekkel azok kezdenek,akik szexre mennek.
5#
Dehogynem, Hannibal Lecter számára.
Azért mert rengeteg lány számára a vele szemben lévő pasi is egy hódoló, aki biztosan csak kefélni akar / jön helyette holnap egy izmosabb.
Az értelmes férfit úgy tudod megkülönböztetni a többitől, hogy nagy ívben tesz a szolis lányokra és a mellméretre.
20/F
Az adott korosztályban lehet túlnyomó többségben az a helyzet amit írsz. De felette már jobban háttérbe szorulnak a "szolis" csajok.
Amit pedig mondasz hogy csak egy darab hús mindenki....hát szerintem ha hagyod hogy csak egy darab hús legyél, akkor az leszel. Ha pedig okos vagy és kitartasz az elveid mellett akkor nem leszel olyan mint a többi nő.
De ha például jobban bele olvasgatsz itt a témákba, ponthogy sok srác olyan lányt keres mint te vagy, és nem egy szolis cicababát, többek között én is....
Ne változz meg, ne akarj te is szolis lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!