Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális az ha hosszú évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha hosszú évek óta csak 1 nőbe vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
Nem jöttünk még össze és nem is voltunk együtt soha de valamiért úgy érzem hogy csak ő és ő és senki más ...Hogyan vethetnék véget ennek a plátói dolognak? És miért szeretem ennyire ha nem is ismer?
2016. jan. 18. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy sosem múlik majd el, vagy mindig hozzá hasonlítod majd a többit.
2016. jan. 18. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:

ismerek én is olyan fickót aki nem képes kilábalni még évtized múltán se a volt nőjéből de ők együtt voltak valamikor

A nő már túltette magát a dolgon rég, a fickó meg nem képes még évtized múltán sem

2016. jan. 18. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:

És ezek után mondja valaki, hogy a nők az "érzékenyebb nem" meg van az a béna klisé, miszerint a nőnek de rossz szakítás után a bunkó férfine meg nem. Eddig szinte csak fordítottját láttam kivéve a tényleg tajparaszt férfiak esetét, mert ők pont a normális csajokat "törik be"...

2016. jan. 18. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbáltál közel kerülni hozzá?
2016. jan. 18. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:

ma 19:39

Ez teljesen egyénfüggő, nálunk pl én szenvedtem hónapokat, minden nap sírtam, a volt barátom meg még piszkált is, pedig ő tényleg tipikusan aranyos, romantikus pasinak tűnt eleinte, verseket írt, meg minden hasonló marhaság, végül mégis kiderült milyen ember valójában.

2016. jan. 18. 19:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyszer próbáltam közeledni de elég bonyolult volt mert nem személyesen hanem egy harmadik személy által de ez nem azért volt így mert nem mertem volna odamenni csak pont beteg volt ...a részleteit most nem írnám le de tényleg így volt... Nem éreztem ezt "gáznak" (egy ajándékot küldtem neki a harmadik személlyel) ...Érdemes még próbálkozni? Vagy mit tegyek ?Elfelejteni nem tudom őt mert szeretem
2016. jan. 22. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!