Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj van velem? Kondizok, van egy 5-ös Golfom, mégse kellek a nőknek?
Figyelt kérdés
Helyes srác vagyok, nincsenek testi problémáim, 180 magas vagyok és szálkás, tudok beszélni a nőkkel mégsem kellettem eddig egynek se. Gondoltam rá hogy a csajokkal van a gond, vagy túl jó vagyok hozzájuk, hiszen szolizok, gyúrok fél éve, van pénzem is bőven, de hogy egyik sem áll velem szóba? Diszkóban könnyű csajozni, de az már nem kihívás nekem. Mit kéne tennem, hogy komolyan vegyenek a szép lányok?2016. júl. 15. 16:29
21/28 anonim válasza:
Nekem fordom van beszállhatok? :))) Agysejtre gyúrok és Zsombói sört iszok.
23/28 anonim válasza:
A "túl jó vagyok hozzájuk" a gond. Kivéve ha poénnak szántad, bár a leírtak alapján nem veszed a poént, meg kicsit hisztisnek tűnsz(bocsi). Csak kezdj el normálisan beszélgetni velük. (szia, hogy vagy, mesélj magadról stb., aztán ha ők is kérdezgetnek rólad, meg látod, hogy érdekled őket, hívd el vacsizni vagy ilyesmi. Nyisd ki az ajtót, mielőtt beszáll a lány a kocsidba - a normális lánynak mind1 milyen kocsi, meg a normál lánynak az 1. kérdése nem az, h. milyen kocsid van - , hozz neki rózsát, meg ilyenek. Ez a minimum, amit megteszek egy nőért, ha tetszik. Ha kapcsolatban vagyunk, többet is.
LL
24/28 anonim válasza:
Van kocsid, van pénzed, vannak izmaid csak éppen agyad nincs.
25/28 anonim válasza:
lehet h szálkás vagy és van jó kocsid de belül üres vagy. Ennyi a baj!
26/28 anonim válasza:
5os Golf XD... szóval te se magadnak vetted az autót,hanem a szomszédnak hogy villogj vele meg a haverok előtt....szanalom,fogadjunk kék színű és hitelt is vettel fel rá nem keveset....
27/28 A kérdező kommentje:
Saját pénzből vettem nem mennék bele hol dolgozom, de vezető pozícióban egy nagyobb cégnél. De nem ez volt a kérdés. Köszönöm a válaszokat igyekszem megfogadni a tanácsokat es kicsit komolyodni, bar lehet ezt nem ezen az oldalon kellett volna eldönteni végleg de köszönöm a hideget meleget:) sajnos a romantika nem ment sose de mindig lehet változni ugy érzem
2016. júl. 16. 07:04
28/28 Költőnő? válasza:
Nem a romantika a feltétlen lényeg, de ne egy kocsi, az izmaid, a pénzed és a csokibarna bőröd legyenek már basszus az értékeid... ezzel max az agyatlan kacsacsőrű emlős libáknál tudsz villantani. Ahogy írtad; nem ez a prioritás. Akkor talán a te "erősségeid" is át kéne gondolni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!